Van értelme így élni?
Ha gondolod, írd le nekem mi bánt. Nem vagyok jártas pszichológiában és nem hiszem hogy sokat tudnék segíteni a helyzeteden. De meghallgathatlak ítélet nélkül
25/L
Mivel a pszichológus nem orvos, ezért nem is adhat gyógyszert és nem is ad. A pszichoterapeuta is humán végzettség, szintén nem ad gyógyszert. Az más dolog ha psz8ichiáter pszichoterapeuta is, mert azt bárki elvégezheti, olyanhoz kell menni aki nem ad gyógyszert (ha pszichiáterhez mész), mert gyógyszert csak ő adhat. Ha nem kéred, ő se fog.
Az, ha rossz tapasztalataid voltak, nem jelenti azt, hogy végleg fel kell adni, minden szakmában vannak olyanok, akikhez nem érdemes menni, illetve nem mindenki tud minden szakemberrel együttműködni.
skype-n keresztül sem tud gyógyszert adni.
Láthatóan egyedül nem látod a kiutat, én azért javasoltam csak.
Nemcsak meghallgat hanem segíteni is tudna, hogy úgy élj, ahogy szeretnéd, hogy megvalósíthass dolgokat.
Én nem eröltetem, ez is egy lehetőség. Ha nem mozdulsz ki, akkor csak úgy nem fognak jönni sem a barátok sem a társaság. Ha nem érdeklődsz valami iránt, ha mindig szomorú vagy, úgy barátot találni is nehéz.
"De mind1 ennek 1,5 hónapja már."
Jól értem, hogy másfél hónapja szakítottatok és költöztél ki? Légy szíves ne légy hülye! Ki lehet mászni ebből (is), de szaros másfél hónaptól ne várj csodát! Adj magadnak időt feldolgozni, meggyászolni a barátnőd elvesztését és beilleszkedni az új helyre.
Ha per pill nem is veszed észre, van egy csomó pozitív dolog abban, amit leírtál:
1. Kijöttél abból a szarból, amibe otthon kerültél (légy büszke magadra!)
2. Vannak szerető szüleid, akik segítenek és vigyáznak a seggedre
3. Van lehetőséged teljesen tiszta lappal kezdeni
"Engem nem köt le se a játék se a filmek föként mivel sok film érzelmeket hoz ki belőlem."
Mert odáig is vezet néhány lépés, hogy ezeket újra tudd élvezni. Teljesen természetes. Ha az segít, én dokumentumfilmeket néztem és rengeteg szakmát, hobbit néztem / olvastam.
Ha nem agykurkász, akkor hátha ezen lelsz valami hasznosat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!