Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért nem születik minden...

Miért nem születik minden ember normálisnak, nyitottnak, értelmesnek és jónak? Miért kell léteznie a magánynak? Kinek hiányozna a magányosság érzete ha nem lenne?

Figyelt kérdés
A magány,egyedüllét nem jó dolog.De ha éppen magányra is vágyunk az sem tart sokáig hiszen társas lények vagyunk,szükségünk van a többi emberre.Miért nem egyenlő képességekkel születik minden ember?Miért vannak ilyen nagy különbségek az emberi sorsok között?Pl.az egyik hetente cseréli a nőjét,kocsiját,a másiknak meg egész életében nincs se autója,se nője.Én még szerencsésnek mondhatom hogy egészséges vagyok.De ez kéne hogy legyen az alap hogy mindenki egészséges.
2020. jan. 20. 10:26
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Az egészség,párkapcsolat,jó anyagi helyzet alanyi jogon kéne hogy járjon mindenkinek.
2020. jan. 20. 10:40
 12/49 anonim ***** válasza:
27%
Nincs hiány, ez mind csak egy illúzió. Senki nem szenved hiányban, senkit nem kínoz a sors. Külsőleg lehet annak tűnik, hogy van akinek nehezebb de a hiány csak addig létezik míg te azt hiszed hogy van hiány. Minden csak "van" nincs semmiből sem hiány, se szeretetből, se párkapcsolatból, se pénzből se jólétből. A jólét nem a kinti körülményeknél kezdődik hanem bent. Lehetsz te jóléltben, gazdagságban egy paraszti házban is HA BENNED JÓ LÉT ÉS GAZDAGSÁG VAN! Azért mert valakinek nem ezt jelenti hanem a csillogás az is okés, neki az a jó lét.
2020. jan. 20. 10:41
 13/49 anonim ***** válasza:
91%

Nem kéne, ostoba elképzelés.

Semmi és senki nem jár alanyi jogon és amíg ezt nem fogod fel, nem vár rád más, csak magány és irigység.

2020. jan. 20. 10:42
 14/49 anonim ***** válasza:
91%
Miért járna alanyi jogon mindenkinek?
2020. jan. 20. 10:42
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

Alanyi jogon soha nem járt senkinek semmi.

A természet nem igazságos. Nem csak az ember ilyen kivételezett, gondolj bele, az egyik oroszlánkölyköt felfalják 2 hetesen, a másik oroszlánkölyök meg felnő, kiváló vadász lesz és sok kölyök szülője. Hol itt az igazság? Sehol. Az élet igazságtalan, és nincs válasz a miértre.

2020. jan. 20. 10:44
 16/49 A kérdező kommentje:
#12-es azért kell a pénz is hozzá hogy nyugodtan élhessünk.
2020. jan. 20. 10:45
 17/49 anonim ***** válasza:
85%
#16 Akkor miért nem teszel érte?
2020. jan. 20. 10:46
 18/49 anonim ***** válasza:
85%
Akkor hajrá, menj dolgozni. Ovisként nem vártam el, hogy bármit megkapják, szánalmas ez a felfogás.
2020. jan. 20. 10:47
 19/49 A kérdező kommentje:
Akkor ne járjon alanyi jogon de akkor sincs rendben hogy én vagy Te keményen küzdünk azért amiért más meg a kisujját sem mozdítja.Akkor nekem se kelljen a kisujjamat se mozdít
2020. jan. 20. 10:47
 20/49 anonim ***** válasza:
73%
"alanyi jogon"... :D :D :D :D
2020. jan. 20. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!