Hogyan lehet a magányban örömet lelni?
Soha életemben nem voltak barátaim, sem párkapcsolatom! (27 éves férfi vagyok)
Az, hogy nem voltak barátaim talán még nem is zavar, de hogy párkapcsolatom sem, az annál inkább.
Viszont ez már egész életemben így lesz azt hiszem. Egyszerűen túl keveset érek ahhoz, hogy legyen egy barátom, ahhoz meg főleg túl keveset, hogy párkapcsolatom legyen, változtatni pedig nem tudok, próbáltam már, de belefáradtam.
Addig viszont kiszeretném bírni valahogy, mert nem valami jó érzés ez nekem. Tudom, hogy vannak emberek, akik örömet lelik a magányban, ők hogy csinálják?
Nekem óriási szerencsém van, hogy a hobbim a munkám. Viszont volt olyan időszak amikor mást dolgoztam, akkor kifejezetten hálás voltam a magány miatt, hogy éjszakába nyúlóan foglalkozhattam a hobbimmal.
Most már vannak gyerekek is, otthon hobbival tölthető idő kb nulla. Ezért is jó hogy munkahelyen nagyjából kiélhetem magam.
Szóval fogsz valamit amit szeretsz csinálni, és csinálod mindig. Még az is lehet, hogy később pénzt is kereshetsz vele - ahogy nálam történt. Párkapcsolat meg majd jön. Ne görcsölj rá. Amíg meg nemjön, addig rendezd le magad, hogy ne legyél túl feszült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!