Utálok élni! Mit tegyek ha nem okoz semmi örömet az életbe? Nincsen senkim, egyedül vagyok a nagy világba. F
Figyelt kérdés
2019. dec. 10. 12:27
1/10 anonim válasza:
Nagyon tévedsz. Más is van egyedül, de ne itt keress magadnak párt.
2/10 anonim válasza:
Barátok hiányoznak, vagy inkább egy társ?
Az 1-esnek igaza van, sokan vannak egyedül. Annyit fűznék hozzá, hogy sokan magányosak társ, meg család mellett is, mert olyan a családjuk, hogy nincsenek egy hullámhosszon.
Én is éreztem már úgy, ahogyan te, és ez már megváltozott bennem, már nem utálok élni, sőt szeretek.
Szóval változni fog a helyzet nálad is. Hinned kell benne és akarnod és egy picit nyitottnak lenned. Addig meg nézd az egyedüllét előnyeit!
4/10 Marika827 válasza:
Nem vagy egyedül a világban ezzel az érzéssel,hidd el!Tűzz ki célokat az életedben,és küzdj értük!Egy idő után rájössz majd,hogy sokkal jobban érzed magad,és lefoglal a célod,nem azon fogsz agyalni ,hogy nincs senkid,hanem azt veszed észre,hogy barátaid vannak és segitenek neked.Mindig van remény :) Az élet szép,csak tudni kell élni...de a legjobb terápia talán az,ha másoknak segitesz,ha azt látod,hogy szavaid vagy tetteid egy másik embert boldogabbá tesznek,,nincs jobb érzés,mint segiteni...Nem leszel soha egyedül,hidd el!!!
5/10 anonim válasza:
Nem tudtam elolvasni a leveled, mert letiltottál...
6/10 anonim válasza:
Szia sajnos én is ugyanazt érzem amit te csak annyi a különbség hogy én lány vagyok 32 éves.
7/10 A kérdező kommentje:
6 os
Nem gondoltam hogy lányoknál is van ilyen probléma.
2020. júl. 29. 06:37
8/10 anonim válasza:
7 es hát pedig sajnos van sőt szerintem több lánynál van ilyen probléma mint fiúnál mivel a lányok lelkisebbek!
9/10 A kérdező kommentje:
8 as
Nem hiszem!mSzerintem egy nő mindig talál társaságot. Ellenben egy luzer magam fajta pasi nem érdekel senkit.
2020. júl. 29. 19:46
10/10 anonim válasza:
De nem minden nő abban biztos lehetsz! Vannak maguknak való zárkózott lányok is mint pl én aki nem szeret emberek között lenni fél meg szorong! Gyerekkorom óta ilyen vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!