Ha vannak itt olyan csajok akik csunyanak erzik magukat es nem volt meg pasijuk, mondjatok mar ezt el nekem, h hogy van ez?
Ha valaha is baratkoztatok neten pasikkal,es a pasi egyertelmuen le irta,h szeretne tobbet mint baratsag akkor ti mit csinaltok?
A csaj akit kiszemeltem azt irta,h ledobbent,h egyaltalan akarja ot valaki...De azota alig van fent online.Van,h masfel napig se jon fel.
Ti ha nem volt meg pasitok,igy viselkedneteke?
"Van,h masfel napig se jon fel."
Ja, úgy fest, hogy van élet a faszbúkon kívül is.
1. Ugyanez volt az én első gondolatom is a kérdést olvasva...
Amúgy kérdező, én olyan vagyok, mint akiről a kérdésben írtál és nem sűrűn tetszem bárkinek is, de neten való ismerkedéskor volt pár srác, akiknek elvileg tetszettem és közülük is volt pár, akivel meg is beszéltük, hogy találkozunk, aztán ők kezdtek kerülni. Gondolom csak szivattak vagy találtak egy nálam szebb, normálisabb lányt.
Mondjuk párszor megesett, hogy én kezdtem el kerülni az illetőt, az pedig azért volt, mert nem volt szimpatikus.
Nektek mindig ez a gondolatotok,h jaj szegeny onbizalomhianyos csunya lanyokat keresnek eggyesek.
En kepet sem lattam rolla es beleszerettem.Mint irtam eloszor baratkoztunk.
Es skzpe nem facebook.
Ertem utolso.
Mondjuk párszor megesett, hogy én kezdtem el kerülni az illetőt, az pedig azért volt, mert nem volt szimpatikus.
Ez a mondat erdekelt.
Koszonom a valaszokat.
Jelen
Utca seprő nekem nem kell csak azok néznek meg, tudom hogy csúnya vagyok, átok a genetika.
Tolem meg sose akartak tobbet, csak szexet. Azt is csak egyszer, sose volt masodik alkalom.
Ugyhogy nem is ertem a kerdest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!