Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet feldolgozni olyan...

Hogy lehet feldolgozni olyan szakítást, amikor az ember egyik hónapról másikra megváltozik?

Figyelt kérdés

Adott egy ember, akivel rengeteg közös szép élmény, megbízható személyiség, évekig tartó kapcsolat, majd szép lassan "átalakul", és egy új ember lesz, aki fittyet hány mindenre, felborítja a kapcsolat értékrendjét.

Egy ember, akire mindig számíthattál, nem volt senki más jelentős ember az életedben. De vége lett.

2020. jan. 10. 19:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Teljesen tönkretett, munkanélküli lettem, a kamaszkori depresszióm és szorongásom újra fellángolt.

Azt mondta meg akart felelni nekem, és elege lett. Az én elképzeléseimnek megfelelő arcát mutatta.

Azt kérdeztem, miért nem mutatta meg az igazi arcát a legelején és akkor nem raboljuk el egymás idejét.

Nyilván nem kezdek egy olyan nővel, aki nem szimpatikus, és akkor nincs baj.

2020. jan. 10. 20:32
 12/27 anonim ***** válasza:
Emiatt ne hagyd el magad. Ezek a mai nők.őket elkell kápráztatni es illuzioba tartani őket hogy minden megfeleljen nem ebbe a világba akarnak élni képtelenek elfogadni a valóságot igy olyan vilagot keresnek ami nekik jó de az már mesevilág es egy átlag ember hosszutávon a gondtalan jólmenő csilli villi életet nrmtudja fentartani igy elöbb vagy utóbb le lessz selejtezve..
2020. jan. 10. 21:11
 13/27 A kérdező kommentje:

Pontosan ahogy írod, azt hittem a harmónia, a bizalom, a nyugodtság elég lesz egy kapcsolathoz.

Hát kiderült, ez mind unalmas, és idézem ez "mint valami vén nyugdíjasok"

Fogalmam sincs, hogyan fogok találni egy olyan nőt, aki tényleg nem keveri a sz**t, el van, szeretjük egymást kölcsönösen.

Újra felépíteni a semmiről valamit, úgy, hogy ez volt az egyetlen, de igen hosszú kapcsolatom.

2020. jan. 10. 21:53
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nehéz normális tisztalelkű érett gondolkodású kitartó igaz nőt találni. Talán mar nincs is de erről mi nemtehetünk. Megromlottak és rosszul neveltek minden csak az anyagiasságra és a kényelemre összpontusol nálluk.
2020. jan. 10. 22:31
 15/27 A kérdező kommentje:

Az is érdekes érzés, amikor ennek ellenére a másik éli az életét boldogan és vidáman, te meg a nyomorban vagy.

Mindenesetre nem utasítom el a segítséget, ki akarok ebből jönni.

Olyan érzés ez, mikor az ember elveszít valakit, csak ezt még lezárni is nehezebb talán, hiszen tudod, hogy még él, de már nélküled, nem kellesz neki, egykor pedig a mindene voltál.

2020. jan. 10. 22:32
 16/27 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék a nőgyűlölet útjára lépni. Bár eddig nők tettek tönkre főleg, mégsem ezt látom a helyes útnak.

Jó pár levelezésem volt férfiakkal, ahol a nők vannak kipécézve, de nagyon nem estek jól, és olyan mocsárban vagyok érzést adtak, ahol nem haladok előre és befejeztem a kommunikációt.

Tudom, egy nő, még ha átlag is, kilép az utcára és kedvére válogathat, egy férfinek ezzel ellentétben fel kell mutatni mindent, de még így is lehet elküldik a francba.

Igazságtalan, pont olyan mint a kapitalizmus, sokat mégsem tudsz ellene tenni.

2020. jan. 10. 22:43
 17/27 anonim ***** válasza:
Igen. Igazságtalan az élet. A nők mindig jobbat akarnak és azt válaszák aki ezt megadja nekik.de próbálják kihozni belőled ha már kevés vagy hogy jobbat teljesits ha nem megy továbblépnek és akkoris továbblépnek ha csak kicsit tudsz jobb lenni. Nekik határozottan a jobb kell de nálluk mindig csak növekszik az igény.ez azt jelenti elégedetlenek.nemérzik a súlyát a dolgoknak hogy mennyit kell dolgozni ahoz hogy az ő kivánságaik teljesüljenek.nemtudnak belegondolni mert nincs annyi iq -juk azért is viselkednek az állatokhoz hasonlóan vagy rosszabbul mert az anyagiasság többet er nekik mimt a becsületük a tartásuk pénzért eladják magukat.ésnem sül le a bőr olyan vastag mintha csak olyan termeszetes lenne. Tisztelet a kivételnek desajnos ami kevés mert a luxusl.hu telivan velük meg az útszéle meg svájc de ők megtehetik hogy teremts meg mindent ha belepusztulsz is a körmük meg nehogy beletörjön.mert a p*na mindenható hatalom.
2020. jan. 10. 22:59
 18/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, írj rám légyszi.
2020. jan. 11. 02:30
 19/27 A kérdező kommentje:
Rám lehet írni nincs letiltva a privát üzenet.
2020. jan. 11. 10:37
 20/27 anonim ***** válasza:

Két dolgot javaslok.

Próbálj meg beszélni az illetővel, kérd meg, hogy magyarázza meg a változás okát. Nem számonkérés, tudomásul veszed, hogy vége, de nehezen tudsz rajta továbblépni, ezért kell neked megértened. Ebbe vagy belemegy, vagy nem, vagy ködösít.

Ha nem hajlandó segíteni, akkor egyedül kell rajta túllépned válasz nélkül. Valószínűleg megcsalás.

A legfontosabb, hogy az önbecsülésed állítsd helyre, ne a haragod tápláld, ne a sérelmeken rágódj, hanem azon, hogy magadat gyarapítsd. Sportolj, amivel nem csak a feszültségedet vezeted le, de a testi lelki tartásod is erősebb lesz, pozitívabb, vonzóbb lesz a kisugárzásod. hobbiz, kirándulj, ismerkedj, ne görcsösen párkeresés céljából, mert lehet, hogy most még nem is kívánod, csak hogy embernek érezd magad, és ne savanyodj be.

2020. jan. 11. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!