Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha leszólítok egy lányt az...

Ha leszólítok egy lányt az utcán azzal a szöveggel hogy nem találkoztunk mi már a völgyben? Akkor abból lehet valami? 🙂

Figyelt kérdés
Tehát odamennék az utcán egy ismeretlen,de szimpatikus lányhoz és azt mondanám neki:"Szia,ismerős vagy,nem találkoztunk mi már a völgyben?"Jó ötlet így indítani egy beszélgetést?
2020. jan. 10. 16:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Irritáló ez a mosolygós fej minden kbasott mondatod végén...
2020. jan. 10. 17:56
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"#17-es miért nem kezdenél beszélgetésbe vele?Főleg ha nem sietnél."

Nemtom, ti hogy vagytok vele, de velem nem szokott előfordulni, hogy céltalanul ténfergek az utcán, csak arra várva, hogy mikor beszélgethetek már valakivel. Általában azért vagyok kint, mert megyek valahova vagy valahonnan megyek haza. A legtöbb embernek amúgy is reflexesen összeszorul a gyomra, ha valaki megszólítja az utcán, mert az esetek 99%-ában az ilyen emberek cigit és/vagy aprót akarnak tarhálni, jehovások, valami szar MLM-be akarnak bevonni, zoknit/ágyneműt akarnak nekem eladni vagy csak simán bolondok, akiket nem szabadna utcára engedni. Személy szerint én egyikre sem vagyok kíváncsi.

2020. jan. 10. 18:02
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed azt feltételezi, hogy te EGYETLEN völgyet ismersz, neked az "A" völgy.

Egy ennyire ostoba valakivel szóba állni teljesen fölösleges, szóval mennék tovább szó nélkül.

Ha valakivel siemrkedni akarsz, akkor valami ÉRTELMES dolgot mondjál, úgy lehet pici esélyed, de eleve a leszólítós módszer a legtöbb nönek igencsak ellenszenves!

2020. jan. 10. 18:37
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Tesómmal gyalogoltunk a városban majd egy srác hátulról fellöki "véletlen" aztán bocsánatot kér és elkéri a számát, majd megfordul és elindul visszafele. XD Ennél talán 1 fokkal jobb.
2020. jan. 10. 19:03
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg Egerben

Ott állítólag bejön ez a szöveg

2020. jan. 10. 19:11
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, de még így is "bezárkózom" az utcán, és ha tehetem meg sem állok.

Főleg, hogy utcán valahova megyek és bárki szól, feltart. Szólítottak már meg csinos lányok is, információszerzés céljából, hát nem volt bennem az, hogy beszélgetnünk kéne. Egyszerűen aktiválva van minden védelmi mechanizmusom.

Amúgy meg ez is olyan semmilyen kérdés. Ha "csajozós" pasi vagy, akkor ki tudsz hozni valamit, ehhez persze több kell mint egy mondat, plusz nem árt, ha van kisugárzásod.

2020. jan. 10. 19:11
 27/31 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem maradj a “jó a csöcsöd, kő kóla?” -nál.
2020. jan. 10. 19:34
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne próbàlkozz ezzel a szöveggel.

Olvasva is gàz.

Èn biztos hogy nem állnék meg ismerkedni.

Inkàbb azon gondolkoznék,hogy egy újabb ötlettelen,idióta csajozós duma, ami elöttem màr kitudja hàny lànynak mondtad.

2020. jan. 10. 19:46
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg elég gagyi szöveg.
2020. jan. 10. 20:04
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát az lehet, hogy találkoztatok a völgyben, de a domborulatokon biztos nem fogtok! :D
2020. jan. 11. 03:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!