Ha kedvesnek lenni, mosolyogni meg közvetlennek lenni nem kerül semmibe akkor miért nem mosolygós, közvetlen az emberek többsége?
Szomorú lehet az élete annak, aki attól érzi jól magát, hogy vadidegenek úgy tesznek, mintha örülnének a jelenlétének, és ha nem teszik, azt úgy értelmezi, hogy direkt neki vágják a fapofát, nehogy jobban érezze magát.
Teljesen értelmetlen fölöslegesen hazudni.
,,kedvesnek lenni, mosolyogni meg közvetlennek lenni nem kerül semmibe" - De, csak nem egy ezres kell hozzá, hanem jókedv.
,,.Nehogy aztán odamenjen és beszélgetni akarjon velük." - Nekem az a halálom, mikor valaki csak úgy mellettem elkezdi, hogy ,,Milyen szépen süt a nap"...
,,Nem is csoda hogy annyi magányos ember van." - Aki egyedül van, nem feltétlenül magányos.
,,A sok bunkó és a sok magányos ember között van összefüggés" - Szóval azért, mert nem jópofizik neked valaki 0-24-ben máris bunkó lett?
Azert nem, mert van ezer gondjuk.
Masreszt meg a kedves mosolygos embert gyakran osszetevesztik a naiv, kihasznalhatoval, ugyhogy hamar leszokik errol ez ember.
Es igen, nekem pl nem kell, hogy mindenfele random ember odajojjon hozzam beszelgetni, az utazasi idom, foleg hazafele, arra van, hogy atalljak a pihenesre, nem arra, hogy mas ember beszelgethetnekjet kiszolgaljam.
Igy is megtalal minden idiota.
Van akinek a tel, a szurkeseg, az total depresszio, nyaron sokkal vidamabbak.
Hany eves vagy? 18?
Szerintem inkább 16 éves a kérdező. Én vagyok 18 :D (# 8/9 ma 11:21)
Meg visszatérve a kérdésre:
Pl egy buszon más beszélgetés az, ha valaki megkérdezi tőled, hogy melyik megálló van közelebb a központhoz, és más beszélgetés az, ha valaki csak úgy hozzád szól, mert nem bír 30 percet csendben maradni...
Engem az is idegesít, mikor a hátam mögött a 9.-esek röhögnek s hangoskodnak egész úton, nem hogy még én is rátegyek még erre a zajra egy lapáttal.
Ezen meg kicsit gondolkodj el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!