Hogyan lehet megszabadulni teljesen a nárcisztikus emberektől?
Figyelt kérdés
Most csenddel veréssel büntet azaz megszakít velem minden kapcsolatot és nem akar velem sehogy sem kommunikálni. Ez borzasztóan rosszul esik. Már hónapok óta tart. Van valakinek tippje arra hogy hogyan lehet ezektől a gerinctelen férgektől megszabadulni?2020. jan. 4. 07:02
11/14 anonim válasza:
Tudom, miről beszélsz. Most várja, hogy könyörögj neki, irkálj, kuncsorogj. NE TEDD! Írj max. egy levelet, hogy "Látom, lezártad, én is lezártam, élj boldogan, Isten áldjon!" Soha ne írj többet, tiltsd le, ne tudjon rólad semmit. Örökre! Ha próbálkozna, ne tudjon elérni. És verd ki a fejedből!
12/14 anonim válasza:
Szerintem is maximum egy utolsó levél, aztán tiltás, életedbōl törlés. Ezzel tudsz igazán belerúgni, így a tiéd lesz az utolsó szó, lényegében te hajítod ki és úgy fog tūnni, kiheverted már. Ennél jobban nem tudsz beletaposni az önérzetébe, ō simán továbbállt, mint írtad és egy nárcisztikus ember nem fog keresni, neki pont az a lényeg, hogy ō nyert azzal, hogy elhajított teljesen lezáratlanul.
13/14 anonim válasza:
Igen. 12-esnek igaza van. Szó nélkül lelépni egy nárcisztikus trükk. NEKED kell kimondani a lezárást, és ezzel VÉGLEG vége. Ha teheted változtasd meg minden elérhetőségedet, hogy soha ne tudjon utánad nyúlni. Soha többet. Ha akarna se engedd, vágj el minden lehetséges kommunikációs csatornát, ne tudjon rólad semmit. Pont azért tűnt el ilyen hirtelen, mert így nincs lezárás, nincs kimondva semmi, és egyszer, ha megunja a mostani párját, ESETLEG visszajöhet, ló nincs, szamár is jó alapon. Ne hagyd, ezerszer rosszabb lesz!
14/14 anonim válasza:
Ja, még egyet hadd mondjak: a nárcisztikus LEGTÖBBSZÖR nyitva hagy egy kiskaput, pl. nem adja vissza a cuccaidat, nem keres lezárást, hogy pl. Te vissza tudd adni a kulcsait, nálad hagy valami fontosat, stb...
Azért, mert biztonsági tartaléknak te is jó vagy.
Ha nem jön össze a másikkal a dolog, mindenféle ürüggyel újra felbukkan, és már te is jó lennél.
Le kell zárni, egyértelműen, határozottan, mert képes, és évekig szórakozik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!