Hogyan felejtsem el ezt a lányt?
Eléggé megszerettem, de hát persze nem engem választott. Amiatt rossz érzés nagyon mert nem volt sosem barátnőm eddig. Meg az hogy talált nálam jobbat, ezt így megtapasztalni borzalmasan érzés. Meg raktak fel csókolózós képet, sírni tudnék:(
Amúgy is kevés önbizalmamnak jót tett:/
Hogy felejtsem el ezt a lányt?
Lehet hogyha szakítanak akkor visszajön hozzám?
"Lehet hogyha szakítanak akkor visszajön hozzám?"
Megeshet, de én a helyedben nem fogadnám vissza, nem bíznék benne, csak addig kellenél neki, amíg nem talál megint mást.
Ebben a cipőben én is vtam...
Azt mondom, határozottan, hogy NE, NE VÁRJ RÁ! Lehet évekig együtt lesznek, össze költöznek, megházasodnak, gyerekük lesz... TE meg addig akarsz szenvedni, miatta?
Az élet túl rövid és minden változik. Szakíts meg Vele minden kapcsolatot, töröld az ismerőseid közül, ha élőben látod még csak ne is köszönj Neki, igyekezz azon is, minél kevesebb lehessen az ,,összefutásra"
Ha csak megtetszett akkor mázlid van, de ha szerelmes lettél bele, akkor szívás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!