Megkeressem még a lányt, vagy inkább felejtsem el őt egy életre?
Három éve nyáron ismertem meg egy lányt, most már nyugodtan kijelenthetem, hogy életem eddigi nagy szerelmét... nem voltunk túl sokáig együtt mint pár, de nagyon sokat szoktunk beszélgetni minden formában, akkoriban úgy éreztem, hogy ő az igazi lelki társam. Aztán persze voltam olyan hülye, hogy egy kis apróság miatt megsértődtem és elengedtem magamtól... azóta már elkerült egy másik városba és csak párszor beszéltünk facebookon. Volt azóta kapcsolatom pár másik lánnyal is, de egyik sem volt igazán komoly.
Szerintem talán már soha többet nem jutott volna komolyan eszembe, ha múlt pénteken nem mentem volna el egy kirándulás keretei között ahhoz a tóhoz, ahol az első randin találkoztunk (nem tudtam egyébként arról, hogy az a hely is része lesz a programnak). Azóta viszont szinte csak rá tudok gondolni, és nagyon szeretném valamilyen formában visszakapni őt... Szerintetek van még értelme egyáltalán üzenetben megkeresni, vagy engedjem el őt örökre? :(
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!