Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol lehetne duci, kover...

Hol lehetne duci, kover csunya arcu csajokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Csak baratsag miatt.

2019. dec. 31. 17:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Rám illik a leírás, de köszönöm vannak barátaim, bitchhh
2020. jan. 1. 22:07
 22/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincsennek.Orulj neki,h vannak...
2020. jan. 2. 07:29
 23/28 anonim ***** válasza:
Hallod nekem volt egy 113 kg-s osztálytársam 12-ben kb. 160 cmhez... gurult kb. Arcra nem volt nagyon csúnya, de olyan volt szó szerint mint a kisgömböc. Vannak, akik picit arányosan kövérek. Hát ennek a segge a hátával egybe volt, a fenék meg derék közti hajlat neki nem volt, nincs, ő ott egy nagy kerek kb. egy hordó. És mégis, ha láttál már beképzelt, nyávogós kancát... Cseppet sem volt kedves. Amikor tückölt, olyan hang jött ki belőle, mint egy beteg kismacskából, fura volt, hogy abból a nagy testből olyan kis nyomorult hang jön ki. Szal. a lényeg, hogy nem minden kövér kedvez. Uncsim is vagy 100 kg. és ilyen poc és tikó keveréke az arca. Ő sem túl kedves. Itt inkább az van, hogy azok jobban leállnak valakivel, ha gáz vagy nyomi az illető akkor is, mert örülnek, hogy akad nekik valaki.
2020. jan. 3. 18:16
 24/28 A kérdező kommentje:
# 23 Kivetelek mindig vannak :)FUU te kemeny volt amiket irtal XD
2020. jan. 3. 19:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Látod, látad, szóval csak óvatosan :)) Nem mindig a nagy a jó választás. De amugy van, aki szereti. Barátom tesója jójépű, sportos gyerek és mind ilyen 80-90 kg-s csajai vannk, persze arcra szépek. csak, hogy na, ő kapna csinos lányt is szerintem. De a nagyobbat szereti.
2020. jan. 3. 20:18
 26/28 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok pont
2020. jan. 7. 23:24
 27/28 anonim ***** válasza:
remélem sehol.fuj bleeee
2020. jan. 7. 23:25
 28/28 A kérdező kommentje:
# 27 Patkany
2020. jan. 8. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!