Akik magányosak, azok mit tesznek a magány ellen?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársam panaszkodott, hogy nincs senkije (barátok, barátnő stb.) és nem jár sehová.
Mondtam neki, hogy menjen önkénteskedni valahova, annyi ilyen hely van (állatmentő, menhely stb.) ott tuti tudna ismerkedni (nem feltétlenül párkapcsolat) és nem lenne ennyire magányos, emberek között lehetne és lefoglalná magát.
Persze kifogasa volt ellene. Tehát akar embereket maga körül, de tenni nem akar semmit.
Itt is sok a panaszkodó, de ha valaki tanácsot ad, akkor az sem jó.
Mire várnak? Hogy becsengessen hozzájuk a nagy szerelem és egy baráti társaság?
2019. dec. 30. 09:20
11/11 anonim válasza:
Én az vagyok, de nem teszek ellene semmit. Mentálisan a nullán vagyok, így nem is kívánok kapcsolatokat teremteni :D Valamint én elvagyok így, nem úgy tekintek erre, mint egy ördögtől való dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!