Jó ötlet ráírni facebookon olyan lányokra akikkel már 10-15 éve nem beszéltem?
Azért nem. Azért már igen, hogy így próbál lányok társaságába kerülni.
L
Mindegy, veszteni nem veszthetsz semmit!
Támadás, gőzerővel!
Spammelni minden szóba jöhető hölgyet, max. letiltanak, eddig se beszéltél velük, max. ezután sem fogsz.
Én egyszer csináltam ilyet. De még csak nem is Facebook-on. Hanem egy párkereső oldalon láttam egy ismerősömet (volt osztálytárs). Face-en ismerősök is voltunk. Szóval, ráírtam. A társkeresőn, nem a face-en. Megkérdeztem, hogy van, mi van vele mióta utoljára láttuk egymást. Megköszöntem a sok házit amit lemásolhattunk róla anno... Szóval próbáltam írni neki egy laza vicces üzit, de közben érdeklődően.
Nem voltunk anno beszélgető viszonyban, ez tény. De azért arra nem számítottam, hogy konkrétan válaszra sem méltat.
Töröltem is Face-ről. Aztán nem viccelek, de rá 1-2 hétre meg összefutottunk az utcán. Köszöntem mosolyogva, ő is, és szépen elsétáltunk egymás mellett. :D
Én azt mondom próbálkozz, sokat nem veszíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!