Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Jó ötlet ráírni facebookon...

Jó ötlet ráírni facebookon olyan lányokra akikkel már 10-15 éve nem beszéltem?

Figyelt kérdés
Magányos vagyok.Arra gondoltam felvenném a kapcsolatot olyan lányokkal,akikkel 10 meg 15 éve együtt dolgoztam de más munkahelyre kerültek vagy én kerültem más munkahelyekre.De ők inkább már nők,nem is lányok.Abban reménykedem,hátha az egyikőjük szingli és örülni fog ha ráírok.Azért 10 évvel ezelőtti lányokra,nőkre akarok ráírni mert 10 éve ismertem meg utoljára lányokat.Az elmúlt 10 évben nem voltak női munkatársaim,csak férfiak.Még a szomszéd lakásban sem laknak nők,csak férfiak.A boltba ahová járok ott is férfiak dolgoznak.Jó lenne már nőkkel is beszélgetni.
2019. dec. 23. 19:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
L amúgy lúzernak tartanád amiért az elmúlt 10 évben nem tudott összejönni egy lánnyal?
2019. dec. 23. 20:34
 22/27 anonim ***** válasza:
84%

Azért nem. Azért már igen, hogy így próbál lányok társaságába kerülni.

L

2019. dec. 23. 20:35
 23/27 A kérdező kommentje:
L tehát azt mondod hogy több esélyem van barátnőt találni ha személyesen ismerkedek idegen lányokkal mint így hogy régi lányismerősökre írok rá?
2019. dec. 23. 20:42
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

L

2019. dec. 23. 20:43
 25/27 A kérdező kommentje:
L csak az a baj hogy egy tök idegen lánnyal is nehéz.Ott fontos az első benyomás és én elsőre nem szoktam szimpatikus lenni.Nem jutok el a második randiig.😔
2019. dec. 23. 20:48
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, veszteni nem veszthetsz semmit!

Támadás, gőzerővel!

Spammelni minden szóba jöhető hölgyet, max. letiltanak, eddig se beszéltél velük, max. ezután sem fogsz.

2019. dec. 23. 22:53
 27/27 anonim ***** válasza:

Én egyszer csináltam ilyet. De még csak nem is Facebook-on. Hanem egy párkereső oldalon láttam egy ismerősömet (volt osztálytárs). Face-en ismerősök is voltunk. Szóval, ráírtam. A társkeresőn, nem a face-en. Megkérdeztem, hogy van, mi van vele mióta utoljára láttuk egymást. Megköszöntem a sok házit amit lemásolhattunk róla anno... Szóval próbáltam írni neki egy laza vicces üzit, de közben érdeklődően.

Nem voltunk anno beszélgető viszonyban, ez tény. De azért arra nem számítottam, hogy konkrétan válaszra sem méltat.

Töröltem is Face-ről. Aztán nem viccelek, de rá 1-2 hétre meg összefutottunk az utcán. Köszöntem mosolyogva, ő is, és szépen elsétáltunk egymás mellett. :D

Én azt mondom próbálkozz, sokat nem veszíthetsz.

2019. dec. 27. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!