Van egy tanárnő akivel jóban vagyok, és kicsit vitatkoztunk facebookon, szerintetek jó ötlet ha felhívom és tisztázom? 16/l
Ne haragudj, de az milyen ha egy tanárnővel jóba vagy?
Mármint, csíp téged a suliban és kivételezik veled? Meg ez sem a megszokott, hogy veszekszel vele facebookon..:O Ezek után szerintem egy telefonhívás már meg sem "kottyan".
Ne hívogasd!!!
Ha még csak fb-on rongálod, az egy dolog, de a telefonos hívogatás a nem nyalizás, hanem zaklatás!
Igen, mert őt nem érdekli, hogy téged bánt.
Én annak venném.
Másképp is tisztázhatod, írj neki ugyanúgy a fészbúkon.
Én biztos, hogy nem hívnám telefonon, ez 100%!
Akkor pláne ne hívd!
Egyébként se az a lényeg, hogy visszaírjon, hanem hogy te írj neki, ha tisztázni akarod magad.
A lényeg, hogy elolvashassa.
Hogy azt az infót hogy dolgozza fel, visszaír vagy nem, azt már ő dönti el!!!
Ne erőltesd magad rá, ez túl rámenős, nem illik.
Írd le neki a véleményed, és ennyi.
Állj ki a véleményed mellett, ha igazad van, vagy hagyd magad meggyőzni, ha ész érvekkel meg lehet.
Egy egészséges vitában mindenkinek van véleménye, amit tiszteletben kell tartani, ezzel nincs baj.
De ha ő egyszer írásban befejezte a vitát, akkor ne vedd fel vele a kapcsolatot telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!