Mit tegyek ha nekem az olyan nok tetszenek akiket a tarsadalom kirekesztett, akik bajban vannak, vagy akik nagyon csunyak (masok mondjak rolluk)?
Figyelt kérdés
Ez is mar valami fetish?...A szepek es normalis eletviteluek taszitanak.Az olyan viszont tetszik a ronda (nekem tetszenek,ok mondjak magukrol) es bajban van.2019. dec. 23. 15:49
11/19 anonim válasza:
Hiába írod ki újra és újra, nem fog egy csődtömeg sem rácuppanni a pénzedre
12/19 A kérdező kommentje:
# 11 Ki beszelt itt penzrol?
2019. dec. 23. 18:11
13/19 anonim válasza:
Mégis hogyan és mi az amivel kisegitenéd õket.
14/19 A kérdező kommentje:
Jo akar azzal is...Persze.Meg amivel birok segiteni
2019. dec. 23. 18:47
15/19 anonim válasza:
Neked most ez a foglakozásod vagy mi?
16/19 anonim válasza:
Szerintem viszont ritka értékes ember vagy! A legtöbben kerülik a problémás/társadalmilag nem elfogadott nőket. Én érzékenyebb vagyok az átlagnál, van pár mentális problémám. Dolgozni se tudok. Ezt ahogy megtudják, azonnal elfordulnak tőlem. Nem árulok zsákbamacskát, mindig elmondom az udvarló pasinak. A vége mindig ugyanaz. Bántalmaztak érte (fizikálisan és szóban is). Azóta elszigetelődtem teljesen. Ezzel csak annyit akartam írni, hogy ha neked ez okoz örömet, ne érdekdljen más véleménye. Segíteni jó!
17/19 A kérdező kommentje:
# 16 Koszonom :) <3
2019. dec. 24. 11:54
18/19 anonim válasza:
Nincs semmi baj azzal ha a társadalomból kirekesztetteket szereted, nekünk is kell egy támasz....
19/19 A kérdező kommentje:
# 18 <3
2019. dec. 26. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!