Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Manapság miért nem lehet...

Manapság miért nem lehet beszélgetni az emberekkel?

Figyelt kérdés

2019. dec. 22. 17:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Csak akkor ha L vagy
2019. dec. 22. 19:16
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Ez butaság, sokáig én is azt hittem,aztán új helyzetbe kerültem és én nyitottam mások felé ami tőlem elég furcsa de sikerült, most pedig a csoportból akárkivel el tudok beszélgetni ha kell,szerencsére már ez idegen emberekkel is megy, igaz nem olyan régen kezdtem, eddig nincs probléma.
2019. dec. 22. 21:27
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
nem mindenki igényli, engem pl. lefáraszt a beszélgetés
2019. dec. 23. 01:49
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Magyarországon?

Talán túlzásnak tűnik, amit írni fogok, de sztem ebben az országban már alig maradt olyan ember, akinek van vmi érdeklődési köre, témája, és elég nyitott ahhoz, hogy ismerkedjen.

Azok az ismerőseim, akik érdekesebbek voltak, mind elmentek külföldre már.

Itt meg maradtak a zárkózott, beképzelt, dögunalmas emberek.

2019. dec. 24. 09:11
 15/16 anonim válasza:
77%

Mert ez egy szar világ, mindenki visszahúzódik a saját kis közösségi média csigaházába. Azt hiszik, hogy élnek, hiszen kimentek a szabadba 10 percre, hogy szanaszét fotózzák az arcukat és a 32 egyforma képet feltöltsék az internetre.

Itt már nem kell

2019. dec. 26. 08:54
 16/16 anonim válasza:
77%

#15 vagyok, véletlen elküldtem mielőtt befejeztem volna.

Szóval itt már nem kell beszélgetniük az embereknek, hogy jól érezzék magukat, megoldják a lájkok. Mindenki érzi, hogy szar ez így de nincs az emberekben annyi szociális képesség, hogy ezt megoldják.

A másik fele a társadalomnak meg nem is akar segíteni. "Miért pont én?" Hangzik el megannyi ember szájából. Hisz majd úgy is segít valaki. Ha meg nem segít senki, egye fene, nem az én bajom.

2019. dec. 26. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!