Nem jól kinéző férfiak, hányszor utasítottak vissza a csajok?
- most párkapcsolatba éltek vagy nincs senki továbbra se?
- Tinder, Badoo bevált nektek?
- milyen indokkal koppintottak le
Már nem is számolom az elutasítások számát.
Nincs senki továbbra sem. Tonder és tsi.-t nem használom. AZ indokot nem tudják ők sem, nem mondják meg, csak TFH-zni lehet.
1-es
Valószinü hogy nem a súlycsoportodnál probálkozol
Nem a kinézetem miatt. Ismertem ronda fiút és ő mindig tudott ismerkedni. Nem a kinézet számít. Azért vagyok sikertelen mert jelenleg tesztelik rajtam az Mk Ultra projektet.
Elliot Rodgeren is tesztelték,ő valójában sosem gyilkolt volna le chadeket és nőket. Az Mk Ultrával és a Monarch Programozással irányították az agyát. Az ilyen fajta kísérletek a mai napig jelen van. Olvastam olyat hogy hallucinációi voltak. Nos ez a "V2K" Katonai fegyvernek köszönhető. Ő nem incel volt,hanem egy ártatlan kísérleti alany,akin tesztelték az Mk Ultrát. Beírod bárhová hogy "Mk Ultra Project" és mindenhol ki adja. Az embernek annyi ereje nincsen hogy ezek után nézzen.
Nem tudom pontosan, tíz felett már nem számoltam tovább.
Egyedülálló vagyok és a láthatáron sincs senki.
Ezeket meg sem próbáltam. De anno egy-két társkereső oldalra regisztráltam, ami nekem nem vált be. Ellenben különböző fórumokon olykor megtalált pár nő, hogy a hozzászólásaim alapján kíváncsiak rám és ismerkednének velem. Ami addig tartott, amíg a kérésükre képét nem küldtem magamról. Onnantól szó nélkül eltűntek.
Akik vették a fáradságot, azok a szokásos szövegekkel kosaraztak ki: "Jófej vagy, de csak barátként tekintek rád.", "Ne haragudj, de nem vagy az esetem.", "Valaki más tetszik." stb. stb...
Szörnyű és velem is ez van... és most jövök rá, hogy ez a fő indok...
- úgy is lesz más barátnőd
- meg hasonlók, nekem egy dobott kosarat a többi csak kinevetett mikor megszólítottam a buliban.
Egy teljes évig vártam vissza ezt a tini qrvát sok kérdésem szólt itt róla.
0, még konkrétan nem utasítottak el. Félek ismerkedni, mert tudom, hogy csak elutasítának, hihetetlen béna vagyok az ismerkedésben és a kudarcot is rosszul kezelem. Magányos vagyok, barátaim sincsenek, sem kapcsolatom.
Társkeresőket használtam, 0 siker, Tinderen szintén soha nem húznak jobbra, de fent vagyok, csodára várok. Pár éve különböző oldalakon egy-két emberrel sikerült elkezdeni beszélgetni, ma hiába írom ugyanazt, mint annó, válasz nem érkezik. Ellenben korábban is csak a képemig tartott a beszélgetés, utána szó nélkül eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!