Mit tegyek ha egy senki vagyok?
"Mit tegyek ha egy senki vagyok?
16 éves vagyok."
Idáig olvastam el, ennyi elég is. A többi biztos csak arról szól hogy szerinted miért is kéne meghalnod. Sok veled egykorú így érez. Majd kinövöd.
Szerintem a szobatársaim is utálnak, persze biztos nem így van. - Ezeknek a t0bbségét lehet csak bemeséled magadnak. Még csak 16 éves vagy, ahogy idősebb leszel, tanulsz, sportolsz majd megjön az alkatod és az önbizalmad is, az meg hogy mit gondolnak mások ne foglalkozz vele.
Bocsásd meg magadnak és engedd el, mond magadnak, hogy mostantól minden nap javítasz valamin és előbb-utóbb lesz változás. Ha hozzálásson nagyon sok múlik, okos vagy és tehetséges, gyakorlat teszi a mestert. Imádkozz és Isten is megsegít.
Mindig felfelé nézz és sikerülni fog. Erősebb vagy mint gondolod.
Itt egy motiváló videó:
Itt egy komment a fenti videóból, ő is olyan idős mint te, sosincsen semmi veszve:
" Tudjátok én most vagyok 16 éves.. Egész életemben dagadt hájpacni voltam.. pontosan 10 hónapja még 110kg-t mutatott a mérleg. Most 79-et. A lényeg a lényeg ezt a videót amikor 10 hónapja megláttam megmutatta nekem, hogy az életbe nekem több kijár és nem élhetem le az életem egy senkiként több vagyok annál, hogy a legalja legyek. Azóta járok kondi terembe azóta van étrendem. Azóta van életem!! "
Szerintem nem vagy ronda. Senki sem ronda, csak egyedinek született. Mi lenne, ha mindenki ugyan úgy nézne ki??
Vannak olyan emberek, akik olyan dolgot szeretnek egy emberben külsőleg, amit a többi ember nem talál szerethetőnek. Privátban küldj képet, vagy válaszként képet. És akkor megmondjuk mi, hogy nem vagy ronda! Csak túlságosan is egyedi. A többi ember nem tudná elképzelni, ha lenne hiba az arcán. Amikor egy barátod tökéletlennek tartja magát, te pedig így tartod szerethetőnek.
Ezek a "kirohanások" azért ártalmasak, mert a válaszadók előbb-utóbb megunják, és lehet majd később egy tényleg súlyos helyzetű kérdező nem kap majd hasznos választ, csak mert tini és majd "kinövi"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!