Hol lehet ismerkedni szerintetek?
Mindig is visszahúzódó voltam mai napig introvertált személyiség. Sosem voltak haverjaim se barátnőm. Nagyon rossz bárhová is egyedül menni már mivel 27 éves vagyok és nincs kivel megosztanom semmit. Egyedül megyek moziba meg mindenhova vagy a szüleimmel de ők már nem fiatalok és nem mindig jönnek. Tehát jó lenne valakivel elmenni túrázni vagy eseményekre menni akármi de nem tudok hol ismerkedni. Bulikba nem járok mert nem szeretem az ilyeneket meg nem iszok. Itthoni munkám tehát emberek közé sem megyek nagyon több éve nem beszélgetek szinte senkivel. Nagyon rossz ez így és tényleg nem tudom hol lehetne akár barátnőt szerezni ha haverokat már nem is tudok mert félek így közösségben lenni de ha van mellettem valaki már jó ezért lenne nekem jó barátnő csak nem tudok szerezni. Sajnos anetes társkeresők nem az igaziak meg sokszor nem is írnak vissza a lányok élőben meg szinte mindenki foglalt tehát nincs ötletem de egyre rosszabb mert lassan ha betöltöm a 30-at és tükörbe nézek hogy se barátnő nem volt se fiatalkor akkor felesleges élni.
27/f
Fiatalabb koromban jártam
- atlétikázni
- kung-fuzni
- kosarazni
Ezeken a helyeken lehetett ismerkedni. Példának okáért, kung-fu edzésen egy lány majdnem kiverte a fogsorom, ennek okán jó barátok lettünk. Kosáredzésen pedig egy mosolygós lány jött oda hozzám többször is beszélgetni.
Egy ismerősöm tollasegyesületbe jár, a jelenlegi párjával ott ismerkedett meg. Egy időben görkoriztam, ott meg alap, hogy minden szembejövő korissal, deszkással lespanolsz. Több embert is így ismertem meg, a 15 éves lánytól kezdve a 45 éves műszakvezetőig.
A sportközösségekben, hobbiközösségekben már eleve adott egy közös érdeklődés, a néhányadik találkozás után már eleve kialakul egy minimális ismertség, tehát nem a semmiből bukkansz elő, mint ha például az utcán vagy a buszon próbálnál leszólítani lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!