Mi lesz velem idős koromra ha nem lesz feleségem, Nem lesznek gyerekeim és nem kerülök be öregek otthonába mert telítve lesz?
Ezért kell egészségesnek megmaradni.
Lehet 180-as vérnyomással is felkelni reggel, zihálni három lépcsőfok megmászásától, vérhigítón meg gyulladáscsökkentőn élni, és kalóriára pontosan követni diétákat, hogy ne hízzál tovább, mert már az elkopott térd porcaiddal nem fogsz tudnbi felállni...
Vagy lehet emberi módon kinézni, létezni 60 körül is, és nem csak nap napután várni egy gyors szívinfarktust.
Amúgy szerintem idővel annyi magatehetetlen, önmagát ápolni nem tudó idős lesy a mai Y, Z, és az azokat követő, ma még csak épp hogy kamasz korosztályból, hogy fix az eutanázia közkívánatra történő elfogadása. Csak idő kérdése.
Hamarosan mi is elérjükj japán helyzetét, és a férfiak-nők kb 40-50%-a egyedül fog meghalni, jó részük szüzen.
És nem, nem lesz még 2040 körül sem tömeggyártásban semmilyen olyan robot, amire rá lehetne bízni egy ember teljes idejű ellátását.
Ellenben rohadt jó biznisz lesz szoc munkás céget alapítani, és pofátlan profittal üzemeltetni.
Utolsó opció: Ha tök egyedül élsz, nincs kiért élned, és már te magad is unod az életet, akkor ott a ricinus mag...
Testtömeg kilogrammra leszámolod hány gramm a halálos dózis, és jóéjt.
Kertben is megterem, nem kell hozzá semmi engedély.
Jaj, ne már, tele van a fórum öngyilkos kérdésekkel és szerintem még senkit nem vittek ezért sötétzárkába. Az persze alap, hogy tippeket adni tilos, ezt jobb észben tartani. Csakhogy épp tegnap olvastam a Hírstarton (ha jól emlékszem, az ATV oldalán) egy gyilkosságról szóló cikket, ahol megnevezéssel és darabszámmal ellátva leírták, hogy milyen gyógyszerek felhasználásával történt az eset. Ezen én is dobtam egy hátast, mert rögtön arra gondoltam, vajon hány szuicid hajlamú olvasó fogja kipróbálni a módszert... Nem tudom, hogy fenn van-e még, csak remélni tudom, hogy legalább korrigálták a cikket.
Szóval, lehet társalogni az öngyilkosságról, de tippeket adni nem szabad.
Igaz, voltak régebben olyan fórum oldalak, ahol konkrét szándékkal társalogtak a fórumozók, esetenként 'partnert' keresve a részletesen kitervelt öngyilkossághoz. Tudtommal az ilyeneket igyekeznek felszámolni, és ehhez szükség lehet akár rendőrség bevonására is. De: Volt a családomban befejezett öngyilkosság is és kísérletek is. A rendőrség egyik esetben sem nyomozgatott az után, hogy hogyan, honnan szerezték be a gyógyszert (vagy bármi egyebet), még kérdés szintjén sem merült fel a dolog.
Bocs az off-ért.
Kérdezőnek. Nehéz helyzet, de még fiatal vagy, bárhogy alakulhat az életed, butaság ilyeneken gondolkodni. De ha mégis: Amennyiben ne adj isten, tényleg egyedül maradsz öreg korodra, jó esetben lesz ingatlanod és remélhetőleg nyugdíjad vagy félretett pénzed. Ezzel be tudsz kerülni idősek otthonába, még önkormányzati szinten is vannak kifejezetten szép környezetben lévő, nagyon kulturált intézmények. Szóval, nem mindenhol van telt ház, csak pénz kell hozzá. Ha az nincs, hát akkor baj van.. mert marad a kórház, elfekvő.
Megjegyzem, én aztán bőven gondolkodhatnék ezen, mert elmúltam már 50 éves, és nem csak családom, de már saját lakásom sincs és munkát sem nagyon találok, mert ebben a korban már sehová nem kellek. Volt, amikor nagyon el voltam keseredve ez miatt, és igen, legszívesebben meghaltam volna, de túlléptem ezen és most már úgy vagyok vele, nem akarok ezen rágódni, hiszen lehet, hogy meg sem érem az öregkort. Napról napra élek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!