A rossz embereknek miért sikerül könnyebben társat találniuk mint a jóknak?
A magukat jofiunak tartó férfiak pedig általában manipulatívok, és azt hiszik hogy az érzelmeink és létük körül forog az egész világ.
A jó emberek nem maradnak egyedül, vagy ha mégis, az 100% hogy nem rínak és fröcsögnek az interneten emiatt, ÉS PLÁNE nem magukat teszik meg áldozatnak, amikor a nők rossz sorsáról olvasnak.
Azt itt és most megmondod neked, hogy egy tényleg jó lelkű férfinak nem az a legelső gondolata, ha bántalmazott nőkről olvas, hogy "jaaaaj bezzeg ha az a felszínes ösztönlény nő meglátta volna bennem a szépet, akkor nem került volna a kék fénybe, mint áldozat :( de itt vagyok én, egyedül, pedig én sosem öltem volna nőt :("
Ti ugyanúgy emberi selejtek vagytok, csak a sunyibb, alattomosabb, önsajnálatóbb fajtából.
Leirtam ma már egy kérdés alá (lehet hogy azt is te írtad ki) de nem árt ismetelgetni, amíg meg nem szilárdul ez a tény a fejekben: amíg ilyen szinten képtelenek vagytok az empátiára, addig ne higyjetek hogy jó emberek vagytok.
Ja, mert az elő sem fordulhat, hogy a pasas megjátszotta magát, hogy ő is egy kedves, türelmes, normális férfi és amikor már nyeregben érezte magát, akkor kimutatta a foga fehérjét?! Tudod hányan csinálják ezt??? De gondolom ezért is a nő a hibás, hogy nem látott át a szitán..
Ne legyél ennyire szánalmas kérlek...mert SZERINTED csak azért jött össze szegény nő ezzel a pasassal, mert katona. Ismered a körülményeket, tudod milyen volt az elején a kapcsolatuk? Hagyjuk már...
Mi lenne a véleményed akkor, ha egy kétkezi munkás lenne a sztoriban?
Azért, hogy te egyedül vagy, csak és kizárólag te vagy a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!