Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is szokott álmodozni...

Más is szokott álmodozni arról hogy vele van a lelki társa, a szerelme?

Figyelt kérdés
Én minden este erről álmodozom gyerekkorom óta, de még soha nem találkoztam olyan férfival aki hasonló lett volna hozzá, és félek hogy soha nem is fogok, pedig csak ez ad reményt nekem még az életben.

2019. okt. 16. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Nem igazán. Nekem az is jó, ha csak rövidtávon jól érzem magam egy férfival, de nem voltam olyan kislány, aki nagy szerelemre vágyott egész életében.

Fiatalabb koromban simán belementem volna olyan komolyabb elkötelezettségbe, ami mára valószínűleg elvált asszonnyá tett volna, csak mert találtam egy törődő, papírforma-szerint működőképes kapcsolatot, miközben nem illettünk egymáshoz. Szerencsére egyéb életkörülmények közbeszóltak akkor. Most meg már tudom, hogy max. olyannal házasodnék össze, akiben a számomra legfontosabb tulajdonságok megvannak, a szerelmen túl, de nem szoktam ezen gondolkodni meg álmodozni (azon kívül, hogy most megkérdezted).

2019. okt. 16. 21:22
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Egész gyakran előfordul, magam se találtam meg az ideális társat még, pedig sokra én sem vágyok. Kérdéses, mennyire jó az, ha álmodozik az ember. Mármint valamilyen szinten az, mert jó álmodozni, vagy ilyenről álmodni, de felébredés után rosszabb tudni, hogy amúgy ez nincs, szint úgy álmodozásnál. Szóval érdemes tenni azért, hogy ne csak álom vagy álmodozás maradjon, hanem a valóság. F/24
2019. okt. 16. 22:00
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
KB 13 éves korom óta ezzel keltem és feküdtem. Most 23 vagyok. Ebből, kb fél évre éreztem, hogy ez megis valósult az akkori párommal. Azóta valahogy teljesen elmúlt a dolog. Sőt, szinte már nyűgnek fogom fel az egészet. Találtam más elfoglaltságot, és teljesen elvagyok, amit régen el sem tudtam volna képzelni.
2019. okt. 18. 11:28
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Èn is már kislány korom óta álmodozom "èletem szerelmèről , a lelki társamról" de sajnos mèg èn sem találkoztam vele a valóságban :( 21 L
2019. okt. 18. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Kamaszkorom óta erről ábrándozom. De fogadok, hogy ha most írnék egy privátot, amiben hosszan leírnám, hogy mennyire érzékeny és empatikus pasi vagyok, akkor még csak nem is válaszolnál. A neten minden nő azt írja, hogy erre vágyik, a valóságban meg úgy válogatják a pasikat, mint a húst a hentesnél.
2019. okt. 22. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:
78%

Persze, rengeteget. 6 éve, hogy elhagyott az, akiért az életem odaadtam volna. Azóta se találtam senkit.

Utolsó: Az érzékenység a mai világban egyenlő a halállal. Tapasztaltam, mert én is ilyen vagyok. 31/F

2019. okt. 22. 23:12
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

Habár van párkapcsolatom, mégis álmodozom vele :)

Főleg, hogy nehéz időszakom van (nekem), és ő is elfoglalt, így heti 1 találka igencsak kevés és rengetegszer eszembe jut, sőt fantáziálok vele :)

2019. okt. 23. 08:27
 18/18 anonim ***** válasza:
56%
Nem, őt már eltemettem.
2019. nov. 3. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!