Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerelmes vagyok egy lányba....

Szerelmes vagyok egy lányba. Tudok valamit tenni hogy ne gondoljak rá folyton?

Figyelt kérdés
A lánnyal személyesen ismerjük egymást de nem tudja hogy tetszik.Próbálom leplezni.Egyszer egy lány tanácsolta nekem hogy ne mutassam ki az érzéseim ha össze akarok jönni egy lánnyal,beszélgessek vele,de ne mondjam neki hogy tetszik és ne valljak neki szerelmet.Megfogadtam a lány tanácsát de biztos hogy igaza van?
2019. okt. 10. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom a csaj arra gondolt, hogy légy laza meg ne rohand le egyből az első randin a másikat, hogy te szerelmes vagy belé.

Van abban valami, hogy előbb valamilyen kapcsolatban kell lenni a nővel, meg kell ismerni, jól be kell "nyalni" neki, hogy ne csak egyoldalú legyen a dolog hanem ő is akarjon téged.

Ezzel a lánnyal akibe szerelmes vagy mi van? Mióta ismeritek egymást? Milyen a jelenlegi kapcsolatotok?

Lehet jelezni neki, hogy te többet akarsz csak ha mondjuk igazából semmi sincs köztetek csak távolról csodálod akkor ne lepődj meg ha elmondod neki, hogy te már tudod hogy fogják a gyerekeiteket hívni akkor ki fog akadni és nem ugrik az öledbe egyből.

2019. okt. 10. 22:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb.1 éve ismerjük egymást.Jóban vagyunk de semmi több.Még puszit sem adunk egymásnak ha találkozunk.Hozzá sem érhettem még.Jó lenne ha ez nem maradna így.
2019. okt. 10. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyakran beszélgettek? Miről?

Ha ez csak egy ilyen felületes barátság akkor talán nem okos lerohanni azzal, hogy szereted de ha már tudsz róla mindent és ő is rólad esetleg fontosak is vagytok egymásnak akkor lehet tovább lépni.

Ha nincs meg ez a viszony köztetek akkor meg keresd gyakrabban a társaságát, próbálj vele számára fontos dolgokról beszélgetni, hogy minél jobban megismerhessétek egymást. Kérd ki a tanácsát mindenféle dologban, esetleg kérj tőle szívességeket ezzel meg lehet nyerni a bizalmát.(ne használd ki, de azért érezze hogy fontos ember a te életedben)

Vagy le is tépheted a ragtapaszt és elhívhatod randizni. Ez mondjuk 1 év után elég fura megoldás de legalább gyorsan kiderül, hogy van-e esélyed.

2019. okt. 10. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem értem: Mért kéne nem gondolni rá? És mért akarod leplezni? Akarsz tőle valamit, vagy nem? Hogy lennének így párok, ha mindenki csak leplezne! Hívd randira (már ha nem foglalt).
2019. okt. 10. 22:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy héten többször is beszélünk de csak általános dolgokról.Még a telefonszámát sem tudom és facebookon sem vagyunk ismerősök.
2019. okt. 10. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A közömbösség a legrosszabb, amit tehetsz, és te azt csinálod most. Nem kell szerelmet vallani neki, de nyugodtan jelöld be facen. Keresd a társaságát gyakran, stb. De valahogy közvetítsd felé, hogy nem közömbös számodra. Mert így nem fogja soha levágni mi a szándékod. 1 éve ismered, mire vársz még? Ne halasztgasd, cselekedj amíg van rá lehetőséged.
2019. okt. 10. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki hogy bele vagy esve, örülni fog neki, hajrá.
2019. okt. 11. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!