Szerintetek hülyeséget mondok ha azt állítom hogy szándékosan tartják az emberek nagy részét magányban és szegénységben?
Ez tényleg hülye :D
Esetleg azon gondolkodtál már, hogy a korlátozott agytevékenységed az oka annak, hogy egyedül vagy?
Szerintem neked agyadra ment a magány, amit csak magadnak köszönhetsz!
Ezért is írod ki sorozatban a kérdéseket, hogy az állam miért nem szervez meg a magányosoknak randikat és miért nem csináltatja meg a foghíjasok fogait!:D
Az nem jutott eszedbe, hogy ne a gép előtt rohadj, hanem menjél ki a való életbe? Biztos a te zsákodra is akadna folt, csak az igényeidet kellene a lehetőségeidhez igazítani!
Szerintem hülyeséget írsz, igen.
Guminőt vegyél.
A hajléktalanok általában ápolatlan, világukat nem tudó részegek vagy drogosok. Max egymásnak kellenek.
Mondjuk Kőbányán asszem tavaly ment híre annak, hogy egy utcai kamera felvette ahogy szexelnek, szóval... (vagy csak egy random csávó cummantott le egy kidőlt csövit? Hm. Lehet, hogy az volt és a szexelős másik kerületben volt.)
Aki szegény, az meg nem költ pénzt társkeresőre.
Logikailag is elbuktad ezt a blődséget. A múltkor is volt valami idétlen kérdésed. Úgy látszik, azóta se sikerült megtalálni, hova dobtad el az agyad. Ha egyáltalán volt valaha.
Hülyeség.
Nem fizetik meg... Mit tesz azért, hogy megfizessék? Képezi magát? Tanul nyelvet? Proaktív, motivált a munkájában? Vagy csak itt sírja el magát újra és újra hasonló kérdésekben?
"sokan a hajléktalanok közül sincsenek párkapcsolatban,ugyanúgy ahogy a nem hajléktalan között is sok az egyedülálló."
De miért egyedülálló? Mert megpróbálták közösen, és valami miatt különvált az útjuk (ami lehet: betegség, munkanélküliség, alkohol, drog, tartozás, agresszív életmód, amik közül egyik sem kellett a másiknak).
Nem tudom, de szerintem nem tudod megfogalmazni jól, amit mondani szeretnél, vagy gondoltál, mert van benne részigazság, de nem teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!