Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Teljesen egyedül maradtam,...

Teljesen egyedül maradtam, nem látom a kiutat?

Figyelt kérdés
Kezdjük úgy hogy régen sok barátom volt iskolás, középiskolás korszakban, most felnőtt létemre igazán senki nem maradt, eleg kis városban elek, tehát aki maradt egy ideig, az sincs már itt, gyermekkori baratok se. Nagyon egyedül vagyok ez miatt kezdek mentálisan is rosszul lenni, én itt ragadtam csak dolgozni járok aztán haza unalmas minden, 4 fal között,neten próbáltam de nem jártam sikerrel eddig, költözni nem igen tudok.. Fogalmam sincs mit tegyek, ki van hasonló helyzetben esetleg ki volt?, köszönöm a tanácsokat!
2019. szept. 15. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kezdj el csinálni valamit amit eddig sosem csináltál, teszem azt lépj be egy teniszklubba, legyél gokart versenyző, vagy legyél vallásos, bánom is én, csak keríts valami aktív szabadidős tevékenységet
2019. okt. 8. 12:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Mindennap utaznom kéne majdem 60km.de igazad van
2019. okt. 8. 13:05
 13/13 anonim válasza:
Az előttem szólókkal tudok egyetérteni, találni kell valami elfoglaltságot, ami leköti az elméd és nem a rossz dolgokon agyalsz. A sportok közül a futáshoz nem kell sehova elmenni, elhatározás kérdése. Persze ezzel még nem lesz társaságod, de ha belejössz akkor lehet menni versenyekre stb és ott már lehet ismerkedni barátkozni. Sok mindennel próbálkozom én is, hogy eltereljem a gondolataimat. Nekem például a fotózás is bejött mint elfoglaltság. Azt lehet egyedül is és nem kell hozzá profi cucc. A lényeg azon van, hogy valami kreatív dolgot csinálj és ha beszippant akkor úgyis megtalálod a fórumokat és helyeket ahol lesz társaságod.
2019. okt. 8. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!