Miért fordul ki mellőlem mindenki?
Figyelt kérdés
Az első ilyen alkalom az volt amikor barátnőm szakított velem. Soha nem éreztem még előtte ilyen típusú fájdalmat, rengeteg időbe telt mire ezt valamennyire megemésztettem. Legutóbb egy barátom (szintén lány de vele csak beszélgettünk evekig) kb minden egyes mondatom idegesítette ezért azóta nem beszélünk. Volt még egy személy akiről nem tudtam eldönteni, hogy szeret e velem beszélni vagy sem, döcögős volt az egész és ez a dolog is elhalt, pedig voltak nagyon jó beszélgetések is köztünk. Most nem a párkeresésről van szó, fiú barátaim sincsenek, senkit nem érdekel, hogy mi van velem, senki sem szeret. Egyetemre járok már 3. éve és nem hittem volna, hogy ezek az éveim ennyire magányosan és szomorúan fognak eltelni :(.2019. szept. 9. 20:32
1/2 anonim válasza:
Az a baj hogy pasi vagy.Tanuld meg mindig a pasiknak nehezebb..Egy nő ha szakit akkor ott van 100 másik férfi helyette..
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, de velem is ugyanez a helyzet. :( Sőt, nekem mondhatni soha nem volt egy barátom sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!