Szerintetek mitevo legyek?
Most kezdtem a nyolcadikot...Uj osztalyba kerultem,koltozes miatt.Az osztalytarsaim egyaltalan nem birnak,pedig az arcomba nyaliznak,a hatam mogott meg kibeszelnek.Nincs egy baratom se,nem is lesz mivel ok egyutt lognak (8 lany van velem egyutt,es 11 fiu)
A szunetekben egyedul vagyok.Telefonozni nem igazan lehet.Hogy veszeljem ki ezt az 1 evet?Mit csinaljak?Nem fognak befogadni,a suliba pedig az evfolyamtarsakhoz nem tudok odamenni,mivel MINDENKINEK vannak baratai (komolyan) egyedul nekem nincs.Es mielott irnatok,en mindent megprobaltam.Beszelgettem veluk,de latszik hogy nem birnak mert utana hallottam,hogy kibeszelnek.
Nem is nagyon szeretnek mar ebben a suliban baratkozni.
A szunetekben maganyosan szoktam ulni,es unatkozok.Tudtok valami elfoglaltsagot,a telefonon kivul?En az olvasasra/tanulasra gondoltam..de akkor meg kicsufolnak..igy sincs szinte semmi onbizalmam
Minden idő kérdése
Lehet majd idővel elfogadnak
Még csam most kezdődött a suli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!