Már nem birom valaki segit nagyon nagy szuksegem van a segitsegre?
Borzasztoan rosszul erzem magam lelkileg
Sulyedek lefele
Nincsenek barataim
Mindenki gyulol utal senki szeret engem pedig probalok kedves lenni de mindenki unalmasnak tart
Segitsetek kerlek 😭😭
Szia!
Nem szabad ennyire elkeseredni. Ha holnap felkelsz, már mindent szebbnek fogsz látni. Velem is volt ilyen, hogy semmi sem volt jó. Akár a suli, akár az emberek hozzáállása. DE! Ilyenkor le kell ülni és leírni 2 dolgot, akár minden nap reggel amikor felkeltél, hogy miért vagy hálás. Pld hálás vagy mert süt a nap, vagy hálás vagy, mert kék v barna szemmel születtél. Mindjárt lesz 2 dolog, aminek örülhetsz. És ha olyan időszakon mész keresztül, mint most, akkor csinálj olyan tevékenységet, ami örömet okoz, vagy épülsz tőle. Pld kezdj el sportolni, heti edzéstervet összeállítani, vagy töltsd le a Dulingót a telódra és kezd el a nyelvtanulást, mutasd meg hogy te ennél több lehetsz. De ne másnak! Magadnak! Nekem még beválik az is, hogy kreatív dologba kezdek, festek, rajzolok, tároló dobozokat készítek, varrok, stb. Ettől az alkotástól többnek, különlegesebbnek fogod magad érezni. Ha egy kedves ember vagy, akkor lehet hogy csak balfékekkel vagy körülvéve, akik ezt nem értékelik. Nem kár, az olyan barátokért, akik nem látják benned az értéket. Majd lesz valahogy. Fél a fejjel. Tereld kellemes irányba a figyelmed. Vagy csak nézz meg egy jó filmet!
Honnan veszed, hogy mindenki gyulol, utal? :O Szerintem csak szimplan kozonyos?!, mert mar nem tudunk erzelmileg ugy reagalni, mint annakidejen, ma mar tok felszines mindenki. Lehet, hogy (túl) szerető csaladban nottel fel, es ezt a kortarsaidtol nem kapod meg?! (Akkor adj halat erte, a csaladodert, hogy /erzelmi/ biztonsagban nevelkedtel).
Igen, ez jo tanacs, legy onmagad, de ugyanakkor ne add ki teljesen magad baratok, ismerosoknek, mert vannak eleg furi emberek, akik aztan a "megszerzett infokat" probaljak ugy felhasznalni, hogy nekik jó legyen. :S
Es valóban, ahogy az anyuka írta, ne akarj megfelelni mindenkinek. Nem lehet. Es nugodtan mondhatsz is nemet, barkinek.
Ha latod hogy a lany rad mosolyog, vagy erosen nez, nez nyugodtan menj oda hozza, csak lazan, altalanos dolgokrol beszelgetni. Nezd meg a stilusat, kivel milyen formaban mit kozol, abbol le tudod szurni, hogy pofara eses nelkul "meddig mehetsz"... Soha ne vard, hogy a lany kezdemenyezzen, mert nem fog odamenni, te meg azt hiszed, hogy nem kellesz senkinek... :S
Biztos vagyok benne, hogy idővel lesznek barataid, esetleg tenyleg keress fel valami kozosseget (de ne szektat!), ahol szinten vannak fiatalok, ezt elore leirom, sehonnan nem fognak kidobni, hogy te mit keresel ott, hanem orulni fognak neked, interneten tudsz informálódni.
Jaa, meg az nagyon fontos, hogy niss, mindig nyiss, de egyuttal szurja. Elhiszem hogy nem lehet konnyu, foleg ha te nem csinalod azt amit a kozosseged kilencven szazaleka. Lehet elkezdenek valami szakkore jarni, ami erdekel, es hasonlo beallitottsagu emberekkel, akar idosebbekkel (toluk meg tanulhatok is) vagyok korulveve.
En igy hirtelen ennyi jutott eszembe, kitartas! :))
28N
Előttem levő válaszolóknál a pont!
Én már csak annyit fűznék hozzá,hogy én is ilyen voltam régebben,aztán elkezdtem magam fejleszteni,egyre több dolog iránt váltam nyitottá,így egyre jobban megismertem saját magamat is,ettől pedig magabiztosabbá váltam.
Már az sem érdekel igazán,hogy ki mit gondol;vannak elveim,amik szerint élem az életem,és csak ezeknek akarok megfelelni.
Ha pedig nekem sikerült kikecmeregnem a lelki mélypontról,akkor neked is sikerülni fog,hidd el!Sok sikert és kitartást kîvánok hozzá!:)
Kedves előttem lévő, akinek a hozzászólását remélhetőleg hamarosan törlik... Mi fáj ennyire? :S Te is írhatsz ki kérdést, és reméljük kapsz is rá kedves értelmes válaszokat, nem olyat amit te gyártasz... :((
Privátban nem válaszolok senkinek, remélem látja az üzenetet író személy.
Kedves #16,nem értem,hogy mi ez a támadás!
Segítő szándékkal írtam,nem azért,hogy magamat sajnáltassam vagy bárkit provokáljak!
A kérdező majd eldönti,hogy mennyire hasznos számàra a válaszom,ha pedig haszontalannak találja,akkor majd lepontoz,ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!