Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy az ember...

Miért van az, hogy az ember könyörtelen, rosszindulatú nők sokaságát találhatja meg, ha párt keres?

Figyelt kérdés

Azok a nőknek, akiknek szerényebb testi adottságaik vannak, máshogy állnak hozzá az emberekhez. Vagyis ezen típusban, finoman fogalmazva, ezerszer több olyan lehetőség akad, aki normálisan áll hozzá az emberekhez.

Mert egyébként! Taszítja a női nemet az a figura, akinek komoly a természete. Az meg aztán végképp felejtős, hogy innentől kezdve egyáltalán lefeküdjenek így az emberrel.

Innentől kezdve azok a reális kívánalmak, hogy akár szándékkal, a szex előkészítéshez riszálja a fenekét a női nem tagja, az is esélytelen. Nagy igénynek mondják,

hogy pár száz forintos legolcsóbb fehérneműben kér mozgást az ember. Ez is taszítja őket. Ez is akkora probléma, hogy szintén megbélyegzik miatta a férfi tagokat, pedig ha valóban tetszik egy a nőnek a férfi, akkor ez miért nem teljesíthető? Négy fal között ki látja?

Ez már ciklusokon keresztül veszett ügy. Veszett fejsze nyele. Több ízben is. Először is: Taszítja a női nemet a pénzhiány és a komoly természetű férfiak. Ránéznek a férfi arcára, szó nélkül!!!, észlelik, hogy gondterhelt stb. Már kivan iktatva az egyenletből."

De ide a rozsdás bököt", még ha sikerül is egy férfinek eljutni addig, hogy nem taszítják el és működik a randi, akkor is fényévekre van a szex. Arról nem is beszélve, hogy szintén női nemes kizáró bélyegző van a kívánalmakra, ilyen kérésekre.

Még ezt is mondják: Menj prostihoz! Költöi kérdés: Miért mennék vagy menne bárki? Azért , hogy kiégett, órát figyelő, esetre nézve rosszindulatú lehúzó emberrel legyek/legyünk együtt mi férfiak?

Persze vannak jó sztorik, nagy élmények ebből is. De azt is ki kell fogni, hogy minden téren jó legyen.

Érdekes módon merem állítani, egy kigyúrt bűnözőnek fele ennyi gondja nincsen, mint egy tisztességes munkás embernek. Ha az ember nem sztár, nincsen teli pénzzel, nem jár társaságba, akkor bukik az egész örömtörténete, ami bármilyen módon a női nemhez vezet.

Itt már komoly elejében lévő gondok vannak. És sajnos benne van az életben, hogy vannak helyek és helyzetek, amiben ha ideig óráig is, de probléma mentesen(nagy hangsúly van ezen), nem hisztiznek a nők! Mert tetszik nekik a figura, együtt vannak vele és ennyi.

De bizonyos területek ez annyira ritka, hogy nincs is.

Nagyon érdekesnek találom azokat az embereket is, akik pesszimizmusnak találják ezeket a dolgokat. Mert csupán azért mert a például: A szép arcú, szép bőrű, jó fenekű Fanni magától veszi fel a tangát és tetszeleg benne a párjának, annak lehet hogy ez a sorsa! Megvan írva, hogy jár neki a boldogság, amiből kifolyólag már tizenévesen jól érzi magát.

De mint ahogy említettem, vannak , akiknek ez nem jön össze és sikerül a lehető legnagyobb poklok poklát átélni, ami a női nemmel áll összefüggésben.És ezt nem értik, meg, hogy ez a valóság.

Az a legdurvább, amikor az a férfi, aki egyébként ízig vérig tud kommunikálni a nőkkel, az olyat kap, aki a tenyeréből eszik, tiszteli és nincs gondja vele. Aki nem tud annyira, mert inkább nagy a komolysága, annak meg problémás nők kerülnek az útjába.

Meg az, "hogy ismerjük meg egymást, meg nem fekszem le veled! stb. De érdekes a másik oldalon, ilyen gondok nincsenek, mert simán ment minden a egyes férfiaknak.

2019. aug. 22. 16:55
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Nyugodtan lehet ellen őrizni. De akkor azt is amit előttem írtak. Hagyjad a moderátorokat. tisztességgel védd meg az igazadat, ne áskálódással , meg alaptalan jelentgetésekkel.
2019. aug. 23. 15:23
 32/36 anonim ***** válasza:

Chan tay válasza:

"És előbb utóbb a nyakad ellesz vágva. A szarodat meg az erdőben kaparják majd el. Már bocsi de nem először szivárogsz be rosszindulatúan a kérdésem alá. Anonim fórumon pattogsz, mert élőben csicska vagy. Kilehet nyomozni ki vagy! Aztán véged. Már akartam neked írni. elég volt belőled. ha másképp nem megy..."

2019. aug. 23. 15:24
 33/36 A kérdező kommentje:

Ezt ki írta neked? Valakit magadra haragítottál? :)

kevesebbet kéne gép előtt ülnöd és többet kellene valóságban lenned. Mert itt csak frusztrálódsz.

2019. aug. 23. 15:28
 34/36 A kérdező kommentje:
Ez a narancslé10-es kislány megérezte az ellentétét és ezért veszekedést akar generálni , a diplomatikus megvitatás helyett. Arra játszik, hogy tiltsanak le kérdéseket, ami neki nem tetszik.
2019. aug. 23. 15:40
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan nem te irtad neki mikozben tudod a nicknevét xdd jezus es ez tud egyszerre jarni es lelegezni
2019. aug. 24. 16:26
 36/36 A kérdező kommentje:

Szerintem buta vagy, mint a föld.

Attól még, hogy tudom a nicknevét, nem azt jelenti, hogy én írtam ezt neki.

Ő mással is veszekszik, ez kiderült.

Csak engem próbálna befeketíteni, az én kérdésem alá írja a chan tay-t?! Gondolkozz és kérdezd meg magadtól, hogy ez volt minden vágyad?

Hogy megoszd e gondolatod? Menj zuhanyozni inkább.

2019. aug. 24. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!