Holnap megy valaki a virágkarneválra? Illetve egyáltalán megéri elmenni?
Figyelt kérdés
A fizetős részre érdemes menni, vagy nem ad többet mint az ingyenes?
Szívesen elkísérnék valakit aki szintén magányos kicsit.
F
2019. aug. 19. 21:44
2/7 anonim válasza:
Évente több mit 100 ezer ember megy a Virágkarneválra Debrecenbe - kivéve az egyes versenyzőt!
A legnagyobb show az este van a Nagyerdei Stadionban a Karnevál Éj, de nem hiszem hogy még van egyetlen jegy is, mind a 21 ezer jegy elkelt már.
3/7 anonim válasza:
Én tavaly voltam, nekem nagyon tetszett. :)
4/7 anonim válasza:
Én debreceni vagyok, de utoljára kisgyermekként néztem meg (akkor is inkább az újdonság varázsa volt, mintsem hogy tetszett volna). Szerintem tök ugyanolyan évről évre. Legalábbis engem egyáltalán nem köt le.
5/7 anonim válasza:
4: "...utoljára kisgyermekként néztem meg"
"Szerintem tök ugyanolyan évről évre"
Honnan tudod hülye-gyerek, ha csak bölcsődés korodban láttad?!
Hiteltelen egy kis csipa lehetsz, jógyerek!
Bölcsebb lett volna, ha meg sem nyikkansz!
6/7 anonim válasza:
#5: Onnan tudom, hogy van internet, hírforrások, közösségi oldalak miegymás... Látom, hogy a szervezés, a design, a kompozíció és úgy en bloc a rendezvény miliője semmit nem változott azóta. Nem kell ahhoz személyesen megtekintenem, hogy ezt megállapítsam.
7/7 anonim válasza:
#5 Én is debreceni vagyok és engem is teljesen hidegen hagy. A környezetemben is alig érdeklődik valaki iránta. Ízlések és pofonok, emiatt nem kell mást máris lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!