Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek talalhatok valahol...

Szerintetek talalhatok valahol valaha ilyen not?

Figyelt kérdés

A kerdesem komoly.Csak normalis valaszokat ha lehet.Nm kell bunkozni.Sajnos itt vannak olyan emberek akiknek nagyon mocskos a szajuk.

Olyan not keresek,aki megismerkedes utan hozzam is koltozne.Dolgoznia nem kell.Ha nem jo velem barmikor elmehet, termeszetesen en fizetem az utjat haza,es adnek annyit,h elkezdjen 1 uj eletet.

Olyan nore gondolok aki csak kinlodik az eletben,minden munkahelyerol kirugjak vagy nem tudja megtartani,csunya(ezt mondjak ra tobben is),esetlen,nincsennek baratai,esetleg ongyilkossagi hajlamai vannak(azert mert nincs senkije).

Nem szeretnem,ha egy ilyen no is kart tenne magaban,vagy utcara keruljon.Mielott azt irnatok,h csak szexre keresek valakit,ez nem nem igaz.Azt se mondjatok,h menjek el valami szervezetbe akik jotekonykodnak,mert en baratnot akarok.

En sem vagyok tokeletes.De ha valakit megszeretek,azert barmit megtennek.

2019. aug. 11. 10:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
mindenki ezt állítja az elején...mindenki hibás, csak ő nem...aztán a bölcsebbek előbb-utóbb rájönnek, hogy igenis sok közük van a saját sikertelenségükhöz...
2019. aug. 11. 22:09
 12/17 A kérdező kommentje:
# 11 Mindig vannak kivetelek.
2019. aug. 11. 22:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán 2, vagy 3 hónapja írtál már ki ilyen kérdést. Akkor nem találtál jelentkezőt, vagy már lelépett?
2019. aug. 12. 16:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem en voltam.
2019. aug. 12. 17:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

ha ennyire biztos vagy abban, hogy vannak kivételek, akkor miért is tetted fel ezt a kérdést?

tisztában vagy vele, hogy van ilyen ember...hát akkor találhatsz...kérdés le is zárható akkor...

2019. aug. 12. 18:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor zarjuk le!!!
2019. aug. 12. 20:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én majdnem olyan nő vagyok, amilyenek leírtad az általad elképzeltet. Nagy sz@rban vagyok, elvesztettem a lakásom, a munkám, a pénzem, öngyilkos is próbáltam lenni és pszichiátrián kezelnek. Ráadásul már nagyon nem vagyok fiatal (bár jóval kevesebbnek szoktak nézni).

Ennek ellenére nem tudnék elképzelni egy ilyen kapcsolatot, ha nincs meg a vonzódás mindkét fél részéről.

Pedig per pill úgy állnak a dolgok, hogy előbb-utóbb utcára kerülök..

2019. aug. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!