Hol találhatok információt arról, hogy hány decibel erejű volt, a legnagyobb fenékből kiáramló puki, amit valaha produkáltak?
Böfi nem érdekel? Abból van olyan történetem, ahol valaki olyat böfizett, hogy beleremegtek az ablakok. Mindez egy kirakat előtt történt, kint az utcán, és a boltban vásárlók is odanéztek, bentről, mi volt ez a hang... Nem volt zajszintmérő, de kb. 60-70 decibeles lehetett.
Coool, nem is tudtam, hogy ilyen is van. Én biztos szarrá röhögtem volna magam mérés helyett xd. Máramennyiben benn vagyok... amúgy elvitt volna az áramlat: O.o
Van még ilyen jó kis történeted? :) Engem érdekelnek az ilyenek :) Egy környezetmérnöknek tisztában kell lennie a környezetével, és a világ dolgaival is. Ez pedig ugyebár alapból elmegy szélkategóriának is, és mi tanulunk földrajzot.
Hát az illető ezzel tartja a rekordot, a puki tekintetében inkább biológiai fegyvert állít elő, mint zajszennyezőt xD Sajnos csak ennyi sztori van, vagy max. ilyenek, hogy elböfögte magát, és idegenek szóltak hogy "kultúúúúúúra!" vagy röhögtek...
Te gyújtottál már meg pukit? (Bergman Alexander c. filmjében csináltak ilyesmit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!