Frusztrált vagyok hogy nincs barátnőm, nem volt soha ez így is marad?
"itthon vagyok javarészt és csak gépezek nincs kedvem sehova se menni"
Egyrészt ez a problemad forrása, nem a barátnőhiany, másrészt meg ebbe az életformába ne is nagyon akarj belevonni másokat.
Javíts az eleteden mielőtt másoktol varnad el, hogy a közeledben akarjanak lenni.
"idegesit az egész dolog mig mások már 50 szer dugtak én egyszer sem"
Miért van az hogy 100bol 99 szűz férfit a másik meg.baszásának hiánya zavarja első sorban, nem pedig az, hogy nincs mély, intim köteléke egy nővel? A dugás semmi. Ha csak ez a vagyad akkor akár vehetsz is egy guminot és örökre magatokra zárhatod a szobad ajtajat.
Egy héten 2x-3x. Alapból ez nem lenne baj, hanem hogy valószínűleg abból tanultál meg mindent, és az agyad már azt hiszi hogy a szex olyan.
Csak nehogy nézz egy nagyot, ha valódira kerülne a sor, és azt mondanád hogy ez qrva sz*r.
Szia, ajánlanék neked egy videót, ha nem baj. Nőként az mondom, hogy minden szava igaz. És írj privátban, ha szeretnél valakivel beszélgetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!