Ismerkedni bárhol lehet, sokan ezt mondják, de csomó helyszínen nem ismerkednének a nők. Vélemény?
26 éves férfi vagyok és sokszor olvasom itt az oldalon,hogy "ismerkedni bárhol lehet".
Azonban ha felteszek egy kérdést,hogy itt meg itt ismerkednének e,akkor a válasz határozottan nem.
Konditeremben nem ismerkednének,tömegközlekedésen szintén nem,utcán se.
Akkor hol ismerkedjen az ember,ha baráti társaságban nincs független ember,munkahelyen se?
Hát van egy csomó netes ismerkedős oldal és sokan ott találták meg a párjukat, próbálkozzál ott!
Nyilván konditerembe sem ismerkedni jár az ember, meg a tömegközlekedéskor, orvosnál stb sem azon jár az ember esze, szóval én a netet ajánlom neked is!
Az egész egy szerencsejáték. Ha velem próbálnál tömegközlekedésen megismerkedni, zavarbajönnék és megtiszteltetésnek venném, és téged is tisztelnélek ezért...
De a nők többsége, míg úgy öltöznek, mint a pénzért szexualitást szolgáltatók (automata káromkodásszűrő), addig egy idegen férfi közeledésétől megijednének. (És persze még mások is.)
Nagyon nehéz az ilyen, mivel a nők eléggé irracionálisak, még én sem értem sokszor őket, pedig én is nő vagyok.
Próba szerencse!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!