1/14 zsofimágus válasza:
Csak 19 vagyok, de nekem sincs olyan barátom, akivel a problémáimat megoszthatom
3/14 anonim válasza:
20 eves vagyok.Akik regen barataim.voltak mind elarultak..nem vagyok szent de nem tartom rossz embernek magam.Nem artottam soha senkinek.A legnagyobb hibam hogy ami a szivemen az a szamon.
4/14 anonim válasza:
Nyugi, 37 vagyok, és egy sincs. Valamit jól csinálok...
5/14 anonim válasza:
Nekem sincsenek, senki nincs mellettem és nincs olyan ember akivel sokat tudnék beszélgetni, legalábbis napi szinten
19/F
6/14 anonim válasza:
Nekem sincsenek,eddig az összes "barátom" átvert.. 19/L
7/14 anonim válasza:
Nekem a párom és az anyukám a legjobb barátom. Azon kívül nincs senki akit annak mondhatnék rajtuk kívül senkiben nem bízom meg maximálisan. Volt már pár “barátom ” akik párszor hátba szúrtak így inkább ha valaki barátkozni próbál tartok pár lépés távolságot így el kerülöm a felesleges csalódottságot.
8/14 anonim válasza:
Londoni kiköltözés óta (5 év) nincs senki.
2 "barátom" van akivel néha beszélek a neten, de sajnos ez is egyre ritkább.
Beszélgető társ nyugodtan jelentkezhet privátban. :)
24/f
9/14 anonim válasza:
Nekem sincsenek 23 évesen. Párom van, de barátaim nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!