Ti is éreztétek már úgy hónapokig vagy évekig, hogy minden összeesküdött ellenetek és minden ellenetek volt?
Figyelt kérdés
2019. júl. 24. 15:36
1/9 anonim válasza:
Nem vagyok paranoid skizofrén szóval nem. Inkább voltak olyanok az életemben akik érdekből haverkodtak velem.
2/9 anonim válasza:
A háttérhatalom folyamatosan összeesküszik a társadalom ellen
3/9 anonim válasza:
Volt ilyen, hogy összecsaptak felettem a hullámok, elvesztettem az irányítást az életem felett, depresszióba estem...
Szóval ez egy önmarcangolós negatív spirál. Az ember magának okozza, a saját negatív félelmeit igazolja be mindig.
4/9 anonim válasza:
Az egyes egy világi kuki,ne hallgass rá.Igen,éreztem.Olyan,mintha rátettek volna a szopórollerre, és nem tudnék lejönni róla.Most is ez az állapot van,de mivel hiszem,hogy ennek vége lesz egyszer, ezért tudom,hogy egy nagyon rossz időszak után nagyon jó időszak jön.Vátom már a jutalmamat.Tedd te is ezt.
5/9 anonim válasza:
Valami nagyon nincs rendben az én környezetemben, gondolkodásomban sem.
6/9 anonim válasza:
Hát nekem volt egy három hónapos időszak az életemben, amikor egymás után értek a veszteségek... egy hosszú kapcsolat után szakítás (jó, ez várható volt, de fájt), utána pedig sorozatos halálesetek... mintha a szakítás önmagában nem lett volna elég...
7/9 anonim válasza:
Minden nap. Kollégáktól kezdve, család, régi ismerősök (osztálytársak) stb. stb.
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem 5 eve folyamatosan rossz hírek jonnek, minden ossze van ellenem eskudve, mem tudom mar mit csinaljak
2019. júl. 24. 21:50
9/9 nataaliavok válasza:
Az egész életem ebből áll:)Balszerencse,kamu barátok,emberek akik imádnak kihasználni DE CSAK POZITÍVAN KELL FELFOGNI..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!