Ha én egy nagyon jó ember vagyok akkor miért kell magányosnak lennem?
Kihagytad, hogy szerény is vagy.
Egyébként meg ha valóban olyan makulátlan jellem is vagy, mint amilyennek leírtad magad, az lényegtelen. Az élet telibesz*rja, hogy te rendes ember vagy -e, vagy sem, semmilyen jó dolog nem fog még ettől az öledbe hullani. Márpepdig a leírásod alapján nagyon úgy tűnik, hogy te csak ülsz és várod a csodát, mert meg vagy róla győződve, hogy neked az jár.
Várjad akkor...
Mar a kerdes olvasasanal tudtam,h a torkodnak fognak ugrani :)
Mennyi mocsok ge/ci ember van ezen az oldalon.Igen a holgyek is...
"Mennyi mocsok ge/ci ember van ezen az oldalon.Igen a holgyek is..."
Úgye, magadat sem hagyod ki, hiszen ezen az oldalon remekelsz!
Én például szemét vagyok.
Akik még szemetek ezen az oldalon azok írják ide.
Igen, ez a GYIK arról szól, hogy valaki feldobja a labdát és itt jól lecsapják. Ajánlom, hogy ne olvasd el a hozzászólásokat, mert még jobban elveszik az önbizalmad. Tele van a világ nárcisztikus, beteg emberekkel. Nézd meg a nárcisztikus betegséget, majdnem a körülöttünk élők 80%-a ebben szenved. Akik meg még vagyunk mi 20%-ban, próbáljuk tartani magunkat egészségesen egy ideig.
Most mond meg őszintén! Vágysz egy nárcisztikus, hisztikupac nőszemélyre? Mert 80%, hogy ilyet találsz!
Különben a Biblia is azt mondja, hogy a Földön a jóakaratú embereket folyamatos bántalmazás éri. Rossz sora van itt egy jó embernek. Így működik a világ.
Az élet igazságtalan, meg mi emberek még azzá tesszük. 42F
Most, hogy megerősítettelek ebben, boldogabb lettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!