Mit tegyek a szomszédok ellen?
Tök mindegy minek hívod, a leírásod szerint a felső szomszéd nem így gondolja. Őt zavarják a gyerekek, téged meg a zene.
Vagy jelentgessétek fel egymást folyamatosan, vagy ők elviselik tőletek a zajt, ti pedig tőlük.
Utolsó! Ezért is célozgattam arra, hogy nem fognak megoldást találni. Kertesben sem jobb a helyzet, mindenhol alkalmazkodni kell másokhoz, mindenhol el kell viselni legalább 1 hülyét. Nem lehet mindenért szólni.
Ráadásul én is hallom a szomszédban amikor telitüdőből üvölt a 3 gyerek, gondolom ők is hallják amikor nálunk buli van. Én sem szólok, ők sem szólnak, jóban vagyunk.
Oké, nem tudom hogy van nálatok a házirend, de napközben nemigen van csendháborítás. Meg van adva, hogy mettől-meddig lehet fúrni, zajongani stb. Ha a zenehallgatás beleesik ebbe az intervallumba, akkor ez az amiért sem a közös képviselő, sem pedig a rendőrség nem tud mit kezdeni a helyzettel. Mert olyankor "szabad" ilyet csinálni.
8 után már más lenne a helyzet, mert a csendháborítást a rendőrség is komolyan veszi és akkor intézkednek is.
Viszont ha délután 2-kor kihívod őket (ki sem mennek ilyenre), hogy hangos a zene, akkor először kiröhögnek, de a sokadik alkalommal fizethetsz te.
Elhiszem, hogy szar ha napközben aludnál, de nem igazodhat mindenki a te pihenésedhez a zajongással.
Én is 39 fokos lázzal és torokgyulladással akartam 1-kor szunyókálni, de a szomszéd nekiállt pénteken flexelni. Gondolatban nyilván elküldtem az anyjába, de nem szólhatok, mert nem jogos.
Kedves kérdező!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen szomszédokat fogtál ki. Az a legbosszantóbb az egészben,hogy Neked most nyugodtan kéne a gyerekeiddel foglalkozni,de 2 nem normális nem hagyja. Nálunk mindkettő oldalsó szomszéd napi 30x legalább beb___assza az ajtót teli erőből. Egész nap dübögést hallok innen-onnan-amonnan. Engem is zavar nagyon. Sokszor sírtam is emiatt. Amúgy 10 emeletes panel első emelete és alattunk van a bejáró,szóval minden egyes embert hallok a nappaliban ,amikor bejön alattam egy itt lakó. Nem tudom mi Nálatok a házirend. Nálunk például este 8ig lehet zajongani. Ha nálatok is és 20:05-kor még mindig megy a zene,akkor ne szégyelld kihívni a rendőrséget,mert Neked és a családodnak is jár a nyugodt pihenés. Nagyon fárasztó önmagában is a gyermeknevelés.(Nekem még nincs gyermekem,de most ahogy kezd benőni a fejem lágya látom,hogy a szüleim mennyit fáradoztak értem). Úgy tudom,ha harmadjára van kint a rendőr ,akkor már pénzbírságot fognak kapni a b---nkók. Gondolom albérletben laknak és oda fog nekik vágni a büntetés. Addig hívd ki a rendőröket,ha kell 15x ,amíg csend nem lesz. Napközbeni zenehallgatással nem tudom mit lehetne kezdeni,mert akkor lehet hangoskodni. Én a zajongás alól kivenném a zenehallgatást,hogy lehet csinálni napközben. Ne! Ne lehessen napközben ezerrel nyomatni a zenét. Én fél éve lakok itt párommal,de már nagyon várom,hogy elköltözzünk,csak ide köt a hitel még pár évig. Engem a fúrás borít ki,de annyira,hogy sírni szoktam,de már egyre jobban tolerálom,mert arra gondolok,hogy valamikor azt a munkát is meg kell csinálni. Amúgy fél éve nem dolgozok,mióta itt lakok és hidd el én is szoktam leskelődni,hogy mikor melyik szomszéd csapja be az ajtót,stb. Kifigyeltem mindent :D
24/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!