Ilyen melegben legalább a dohányosok miért nem tudnak a saját lakásukban cigarettázni?
#10:
Bocsika, itt most marhára nem ez a lényeg, hanem hogy senki nem szereti, ha mások szemete az erkélyére hullik.
Egy nagyobb szél bármit befúj az erkélyre, az állatokkal lett megindokolva, de az azért nem jó indok, mert meg kell tanítani őket, hogy ne egyenek föl semmit, amit a földön találnak, különösen a kutya, mert mérgezett vackokat is dobálnak el rosszindulatú egyének, és egy sétáltatásnál is összeszedheti, ha a macska kijárós, akkor ugyanez.
Igen, a szemetet senki nem szereti, de ne a kutya és a macska legyen az indok, mert az kiküszöbölhető. :-) Öcsémre babakorában rárázták a felső szomszédok a koszos szőnyeget, dohányzó felső szomszéd ledobálta a cigit, az erkélyünkön landolt természetesen (mármint szüleim lakásáról van szó).
Azt írod, az erkélyen pöfékelnek. Hát rossz hírem van szivi, az erkélye a saját lakásának a része. A saját lakásában pöfékel.
Pont.
"Hát rossz hírem van szivi, az erkélye a saját lakásának a része. "
Amúgy pont nem, építész vagyok és az erkélyek nem tartoznak hozzá az ingatlanhoz. Bele lehet venni a hasznos alapterületbe de akkor több lesz a közös költség.
"A saját lakásában pöfékel.
Pont."
Felőlem megehet minden nap 100 gumikacsát is, nem érdekel addig amíg másoknak nem árt vele.
Nem olvastam még a kommenteket.
Ha a saját lakásodban rágyújtasz, az megy az alsó és felső szomszédodhoz. Plusz, ok, hogy a saját lakásokat büdösítik be, de nem hinném, hogy a lakótéársak vagy a család többi tagja, aki nem dohányzik is ezt szagolná...
Ha leliftezel a bejárati ajtóhoz és kimész ok, de, ha bent állsz a postaládáknál, akkor a földszinti lakásokba megy be a szag és áll a füst; kb ahogy mész ki, azt érzed.
A lépcsőházban tilos rágyújtani és tényleg bemegy a füst a többi lakásba vagy, ha mész ki, ott terjeng az emeleteken a szag.
Én pl lemegyek ilyenkor az utcára, járok egy kicsit és közben cigizek.
Ha esik az eső, a kaputelefonoknál, kívül gyújtok rá. Más is ezt teszi esőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!