Mi volt a legrosszab tapasztalatod a szomszédoddal?
Kamaszként épp lógtam középsuliból (azóta már egyetemet is végeztem:D) a szomszéd biztos, hogy tudta, hogy otthon vagyok, főztem így a szagokból...
persze pont akkor ment boltba, vagy valahova és kizárta magát... mikor máskor történne ilyen, mint amikor lógok...
hangosan kérte kaphat-e elemlámpát, én nem akartam ajtót nyitni segíteni a magyarázkodás miatt, miért vagyok otthon, nem tudta, hogy a családom melyik tagja van otthon... de tudta, hogy valaki otthon volt hallotta őt és nem segített neki :( mobilon hívta a pasiját aki 20 perc múlva jött és beengedte a lakásába
Nekem a szomszédom dobott át egyszer egy műanyag poharat a mi kertünkbe, amit az utcáról dobtak be hozzá. Csak pont láttam. Megfenyegettem hogyha mégegyszer ilyet tesz akkor eltöröm a kezeit. Új kerítést építettem, szögesdróttal a tetejére. Azóta rám sem mer nézni.
Csak furán néz ki hogy baloldali szomszédommal egy 50 centis sövény a kerítés a jobboldalival meg 2,3 méter magas szögesdrótós monstrum.
A szomszéd átjárkált hozzám és este 11-ig ott maradt.
Akkor is bejött, amikor mondtam neki, hogy nem érek rá (tényleg nem értem rá). Ha SMS-t küldtem, hogy ne jöjjön, nem fogok ráérni, akkor volt, hogy egy dühös választ küldött, trágár szavakkal. De attól függetlenül, hogy írtam, nem érek rá, nyomta a csengőt ezerrel, kiabálta a nevemet az ajtón át. Ilyenkor az esetek többségében volt, hogy otthon voltam, de direkt nem hallottam meg a csengőt :)
Amikor elunta, lement és a kaputelefonon hívott fel. Egyszer véletlenül felvettem (azt hiszem vártam valakit, azért) és akkor beleszólt, hogy akkor ezek szerint itthon vagyok, beengedném e. Utána soha többet nem vettem fel a kaputelefont; akit vártam, annak megadtam inkább a kódomat, amivel be tudott jönni.
Volt, hogy az ajtóm előtt leült.
Eleinte kedvesen figyelmeztettem, de annyit ért, mint halott lónak a beöntés. Utána már kicsit kményebben. Akkor megsértődött. De fel-fel járkált hozzám, próbált bejönni.
Aztán volt egy csúnyább beszélgetésem vele; utána hónapokig még csak nem is köszönt.
Pár hónap után bejelölt Facebook-on; meg is lepődtem, aztán olyan ronda üzeneteket küldött, hogy tátottam a számat. Több Facebook profilt is generált utána és bejelölt róluk, sorra tiltottam le őket.
Utána elkezdett velem kedves lenni élőben; köszönt, kérdezgetett, én tőszabakban válaszoltam és kerültem vele a szemkontaktust.
Egyszer megesett, hogy jó kedvemben talált meg és kedvesen beszélgettem vele; pár nap után megint elkezdte azt, hogy feljött hozzám, hogy engedjem be, mert nincs internete vagy fel kell valakit hívnia, de nincs nála a telefon (elvitte a rokona) vagy kizárta magát és a telefon a lakásban van és had hívjon fel valakit és engedjem be.
Soha többet nem lettem vele újra kedves. Bárgyún vigyorgok a semmibe, ha találkozunk, nem nézek rá, hümmögök, egy szavas válaszokat adok.
Jelenleg remek ez a felállás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!