Egy vidéki faluban kihez lehet fordulni, amennyiben a szomszéd minden egyes este indokolatlan zajt generàl az udvarán, hosszú órákon keresztül?
Figyelt kérdés
A közjegyző rokona, gondolom hozzá kellene elsősorban, de így ő máris kiesik a kalapból. A megengedett hangszintet maximálisan meghaladja, mivel olykor még az ablak is beleremeg. Köszönöm!2019. jún. 2. 13:27
1/7 anonim válasza:
Az se mindegy hogy mikor és milyen zaj...
2/7 anonim válasza:
Nekem van olyan rokonom akit iszonyatosan nem kedvelünk és biztosan nem mellé állnánk.
Szóval közjegyzö, de ez nem azt jelenti, hogy a közjegyzö kedveli is a rokonát...
4/7 anonim válasza:
Rokonságtól függetlenül is a jegyzöhöz kellene fordulno, nem a közjegyzöhöz-nem ugyanaz!!!
És előtte még szóban, írásban megkérni a szomszédot hogy tartózkodjon a mást zavaró hangos zajoktól.
5/7 anonim válasza:
Sajnos nem igazán lehet mit csinálni, főleg ha csókos.
Nekem csak a költözés segített hasonló helyzetben.
6/7 anonim válasza:
#5:
Nem mindenki annyira gyáva, hogy megfutamodjon.
7/7 anonim válasza:
Miről beszélsz? :D
Munkalehetőség és személyes okok miatt elköltöztem. Ebben mi a gyávaság vagy a megfutamodás? :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!