Szerintetek melyik a legrondább város Magyarországon?
Budapestiként sajnos a főváros ugrott be.
Ok, hogy a belváros szép (ahova az ember be se fér a tömegnyomortól), bár ott bőven van mocsok, hulló vakolatok.
Kicsit kijjebb hulló vakolatok, mérhetetlen mennyiségű mocsok, vizelet, kutyaürülék, lakótelepek hegye, sok-sok és egyre több gettósodó terület, elhagyatott iparterületek.
Budapest szerintem nem csúnya város.
Amúgy Dunaújváros, Székesfehérvár.
Országos szinten nem tudom, de a dél-dunántúli régióban szerintem toronymagasan vezet Komló!
Lepukkant, pusztuló volt bányaváros, amióta nincs bánya, csak egyre rosszabb. A belváros is mocskos, elhanyagolt, a többi részről meg aztán ne is beszéljünk! Mintha megrekedt volna a 70-es években.
Persze a lakóiról sem lehet sok jót mondani. A normális, fiatalabbak már rég elhúztak egy élhetőbb városba, így maradtak a drogosok, a cigányok, és a besavanyodott panelnyuggerek. Fejlesztés kb. semmi, ha nagy ritkán nyit egy-egy új kajálda, pár hónap alatt becsődöl, egyedül a kocsmáknak éri meg.
Borzalmas hely, egy ideig laktam ott, azóta a környékére sem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!