Miért képzeli azt a szomszédom, hogy nevelheti az én gyerekeimet?
7 és 4 éves fiaim vannak, akik nem hazudok, elég pörgősek. De egy gyereknek mi is lenne a dolga? Sorházban lakunk, így tele vagyunk szomszédokkal.
Tegnap délután mivel ilyen szép idő van kiengedtem őket a hátsó udvarra játszani, én meg a szobából ki-ki néztem rájuk. (el van kerítve, semmi veszélyes nem kerülhet a kezük közé). Erre 1x csak hallom, hogy a szomszédom teli torokból üvölt velük, hogy ilyenkor ne játszanak és ne kiabáljanak jjáték közben, mert nála van a pár hónapos unokája és alszik.
Kimentem, hogy mi ez a kibalás, erre én is le voltam hordva, hogy ha nem bírom megnevelni őket akkor majd ő megteszi. Szerintetek normális a nő? Az én gyerekeimnek attól már joguk sincs kimenni a szépidőben, hogy itt az unokája? Az enyémek laknak itt, az unokát meg vigyék haza a szülők aludni, nemde?
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Sajnos vagy nem én nem vagyok egy veszekedős típus, így behívtak a gyerekeket. Vagy szerintetek mit kéne tennem?
1. nem kiba_tam őket, hanem kiengedtem őket, mivel nekem még volt otthon dolgom így nem bírtam őket elvinni sehová, de nem fogom őket a kicsi lakásban poshadni a szép időben
2. szerintem ha normálisan játszanak, akkor tök jogosan vannak kint és tartsa észbe aszomszéd lánya, ha idehozza az unokát mert ő lustizni akar magában, hogy itt gyerekek vannak a szomszédban
Szerintem hagyjátok, az ilyen úgyse fogja fel, és nem fogja belátni. Pedig kb minden magáért beszél. A hozzászólások és a pontozások is.
Kár a gőzért. Az ő gyerekeit meg a szomszédban lévőt is sajnálom.
Persze, biztos befut dolgozni, mikor gyesen van otthon :) heti 3-4 napot
nem lustizni szoktam, hanem takarítani:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!