Futópadot gangos lakásba?
Koszonom mindenkinek a valaszt!
7/10 igen, sok olyat olvastam rola, hogy nem olyan hasznos viszont voltak olyanok is akik azt mondtak, hogy nagyon jo.
Tegyuk fel,hogy megvennenk a futopadot, mert a korulottunk lakok azt mondjak, hogy oke es van olyan idopont, amikor nem zavarna oket. Milyen anyagot tudok alatenni, ami erosebben csokkenti a zajt mintha egy futopad ala valo szonyeget tennek ala? mindenkepp csak ala tudom tenni, mert alberlet, szoval
nem nagyon tudunk bonyolultabb dolgokat csinalni.
Én ellipszis trénert szeretnék venni. Remélem, pár hónapon belül lesz rá áldozható pénz.
Olcsóbb, kisebb, halkabb.
Szerintem egészségesebb is, mert kíméli az ízületeket. Legalábbis nincs benne huppanás, ugrás.
Én szív-érrendszer-erősítésnek mozgok elsősorban, erre egészen biztos vagyok benne, hogy jó.
Tudom, a fogyás bonyolultabb (de tényleg, nagyon nem mindegy a pulzustartomány stb), arra nem tudom, mi a jó és hogyan.
Bár sok valóban vékony lány a kalóriára megy, olyan is, akinek inkább híznia kellene.
Neke, szív-érrendszer, általános egészség, idegek...
Télen jártam kondiba és szerettem az ellipszis trénert.
Javaslom.
Én ilyet vennék:
Az egyik vélemény:
"Védi a padlót, a Cross-trainer sem mozog rajta. Az alsó szomszéd sem hall semmit az edzésekből, pedig van, hogy csak 23 óra után van rá időnk."
Az a decathlonos nem való futópad alá, nem mellesleg a képen látható bringa alá se nagyon (van ilyenem, tornaszönyegnek használom, arra jó)
Futógép alá ilyen kell: (ilyen van az én gépem alatt is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!