Melyik magyar város a "legkeletiesebb"?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy rosszak az utak, az épületek, olyan mint kb. Ukrajnában. Nyíregyháza szerintetek ilyen? (Azért gondolom, mert ez fekszik a legkeletebben)2019. márc. 25. 21:48
12/15 anonim válasza:
Régi iparvárosok, mint Miskolc, Ózd, Dunaújváros a legrondábbak szerintem. Keleten is vannak szép városok és nyugaton is rondák.
13/15 A kérdező kommentje:
Én egy választ sem töröltettem, este tíz után már fent sem voltam.
#12: köszi a választ
2019. márc. 26. 06:30
14/15 anonim válasza:
Miért kellett volna töröltetni a válaszokat? Habzószájjal ugatott itt valaki? Akkor ne csodàlkozzon! ;D
15/15 anonim válasza:
#12 Öreg, hát ha neked Miskolcból ennyi maradt meg, hogy iparváros, mint Dunaújváros, akkor nem sokat jártál ott...
Nyíregy és Eger is nagyon szépek szerintem. "Keleties" alatt mondjuk nekem az ugrott be, hogy hol vannak közel-keleties épületek a török uralom korából, ebből pl. Eger az egyik, de ahol szerintem legszebben megmaradt, az Pécs.
Egyébként Ukrajnában is városrésze válogatja, hol rosszak az épületek és hol nem, igaz, csak a nyugati részén jártam, de Lviv lenyűgözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!