Nektek mennyire számít az, hogy hol éltek?
Figyelt kérdés
Például kertes ház, vagy lakás, milyen a környék, rendben van-e tartva a kert, tisztaság van-e, milyen színű a szoba, mire néz az ablak, világos-e a lakás, milyen messze van a buszmegálló, a bolt, vagy a belváros, kedvesek-e a szomszédok, sokat ugat-e szomszéd kutyája, meg még kismillió tényező. Szerintetek ezek mennyire befolyásolják egy ember életminőségét, vagy akár a boldogságát? Lehetséges, hogy akik nem szeretnek otthon ülni, és mindig mennének valahová, azok igazából nincsennek megelégedve a lakhelyükkel, a környezetükkel?2019. márc. 19. 18:02
11/11 anonim válasza:
Én most Pesten lakom, de vidéken is van egy házunk. Amint jön a jó idő, költözök oda. Most egy 4 lakásos házban lakom, 1 normális szomszédom van, a másik két lakás közül az egyikben egy idegbeteg nő lakik a hasonló férjével, illetve most pár hete a nyakunkra költözött egy bunkó albérlő család is. Már az ő ideköltözésük előtt sem volt kérdés, hogy elhúzok innen, de így már biztossá vált. Ráadásul a kerület is egy hányadék, ahol lakom, tele alkeszekkel, drogosokkal stb, és ahogy látom, csak egyre rosszabb lesz. Nem kérdés innentől, hogy tipli van innen. Szerencsére van némi tartalék pénzem és a lakást se kell eladni, hogy el tudjak költözni. Amúgy a lakást is utálom, szűk, kényelmetlen, udvar csak egy pici van, nekem pedig kell a mozgástér. Szinte sose vagyok itthon, csak aludni járok jóformán haza, így tudom csak elviselni. Igazság szerint ez egy elkapkodott költözés volt, de szerencsére van lehetőség innen elmenni. A lakással nem tudom, hogy mi lesz, talán fél kéne kicsit újítani, hátha megveszik, de szerintem ha valaki meglátja a szomszédokat, rögtön sarkon fordul és kimegy a kapun. Majd kialakul, de az tuti, hogy én elhúzok innen. Szóval, nekem csak ennyire számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!