Hangosan sexel felettünk a szomszéd. Hajnalban sokszor kelünk fel rá hogy visong meg nyög az asszony. Utánna meg hangoskodnak tvt néznek hajnal 2-3ig. Mit tennétek?
#10:
Azért akinek elmegy a hangja vagy bereked, az igenis tud némán kefélni. xD
14-es nagyon jól mondja.
Mivel otthon nem jár ki dugás,ezért ha meghalja véletlenül akkor már támad az átlag magyar.
Tessenek szexelni többet,és amikor ők csinálják ti is csináljátok,TÁDÁMMMMM.
Érdekes mindig a ,,b_szatlanok" szólják le aki szexel,tudom tudom ebben az országban ha jól érzed magad már leugatnak.
Irigykedés helyett szépen felhúzni a szexi fehérneműt uraknak meg egy finom üveg drága bor haza,házimunkába besegíteni és szépen mehet utána.
Mi is megszivtuk ,uj lakok
Feldoromboltem akcio kozepen seprunyellel
azota kuss van...
15 - ös tenyleg???
Nem tudom ferfi v no vagy,
de gondolom amikor dugod az asszonyt
es masik ferfi nyogeset hallod gondolom felizgatna ugye?
Vag ha no vagy es szinkronban nyognetek?!
Hidd el elèg lelohasztò dolog...
Ki kellene deríteni, kik laknak felettetek és személyesen megkérni őket, hogy vegyék vissza a hangerőt.
Vagy pedig kirakni a faliújságra egy üzenetet, ahogy írtad. Nem tudom, liftes-e a ház, mert akár oda is ki lehetne tenni.
Gondolom, más szomszéd is hallja őket, és ők sem örülnek túlzottan, hogy éjszaka zajonganak, mikor a normális emberek aludni szeretnének. Mások hangos, a párzó macskákéval vetekedő szexhangjaira meg végképp nem kíváncsi senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!