Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit kezdjek a lakótársammal,...

Mit kezdjek a lakótársammal, aki folyton felver reggel?

Figyelt kérdés

Ilyen gondom senkivel se volt. Az egy dolog, hogy neki legalább 1 órával korábban kell kelnie, mint nekem, lévén, hogy én nem 8-ra járok egyetemre, de attól még nem hiszem el, hogy nem tudja halkabban megoldani a konyhai ténykedését.

Nem tudja a széket normálisan kihúzni, a késsel is csattogtat, pedig a fűrészelős technikát is feltalálták,azontúl minden reggel főz, tojást,melegszendvicset, pirítóst, múltkor még úgy is, hogy késésben volt és akkor aztán végképp csapkodott,meg minden.

A másik lakótársam hozzám hasonlóan csak bekap valamit reggel és ennyi. Erre nem is ébredek fel.

Hétvégén is a csendesebb lány korán kel, mert dolgozik, a másik ugyancsak 8 előtt mert mindig vallási programja van, és most is felébresztett, mert nekiállt zenét hallgatni... azért na.

Szerintem nem az én elvárásaim nagyok, ha hétvégén nem akarok reggel 7-kor felébredni, ha már egyszer hétfőtől-péntekig egyetem + munkával ledolgozom a 40 órámat és emellett még tanulok is. Neki nem kell, időben lefekhet, de én azóta nem aludtam 8 órát, amióta itt van 1 hónapja.

Ja és én amiatt se tolerálom ezt a mostani helyzetet szerintem, mert a szüleim se voltak soha hajnalban kelő típusok, inkább úgy fogalmaznék, hogy egyszerre keltünk kb.

2019. febr. 23. 08:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

80 marad rezsi után és nem tudsz megélni?

én kb 60ból élek havonta abból 11ezer a koli tehát marad 50em abból eszem és építészetire járok a maketthez az anyagokat, a grafikákhoz a filceket is ebből veszem ami nem kevés

úgyhogy ha ennyire kell a pénze akkor tűrjed és beszélj vele, hogy próbáljon meg csendesebben lenni(bár csak halkan jegyzem meg, hogy olyan vagyok, hogy minél inkább csendeben akarok lenni annál valószínűbb, hogy felborítok valamit, stb) aki meg zenét hallgat egyszerűen kérd meg, hogy fülessel tegye, mert nem tudsz tőle aludni

2019. febr. 24. 12:46
 22/23 anonim ***** válasza:

Kérd meg, de maradj nyugodt, ne támad le, az csak "visszatámadást" eredményez.

Esetleg beszélj a másik lánnyal is, hogy beszéljen vele. Megkerdezheted, hogy te okozol e neki valami problémát, ezzel rokonszenvesnek fogsz látszani és jobban fog figyelni, hogy ne zavarjon.

2019. febr. 24. 18:07
 23/23 A kérdező kommentje:
Napi legalább 1500-2000 ft csak az, hogy eszem, mert szénhidrátcsökkentős diétán vagyok, az 4 hét alatt 50 ezer Ft legalább. És emellett nyelvórára járok, meg néha ruhát, cipőt is kell venni, meg egy rakás női dolgot. Nem lehet mindent a turkálóban megszerezni. És számomra az sem élet, ha nem tudnék néha beülni a barátnőimmel ide-oda, elmenni moziba stb. Elhiszem, hogy 60 ezerből is ki lehet jönni, de azért necces. Pláne nőként. A legtöbb barátnőmnek adnak 100 ezret havonta a szülei, emellett minden ruhát, telefont stb. Pluszba még fizetnek. Összeaadva többe kerül, mint havi 120 ezer. És ha valakinek még kocsija is van, sportol stb. akkor azt mondom havi 150-180 ezres fizetés elég 1 emberre úgy, hogy még nyaralásra is félre tud tenni. Mert szerintem ilyen a normális életszínvonal. 1,5 év múlva végzek, fogok is ennyit keresni.
2019. febr. 25. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!