Szeretném fejleszteni az énektudásom, mert jelentkeztem a színművészeti egyetemre, de panelban lakunk?
Szerintem te sem örülnél, ha a szomszéd éneket kéne hallgatod folyamatosan. Esetleg kérdezz rá a közvetlen szomszédoknál mikor dolgoznak, hogy ne zavard őket és te is nyugodtan kiengedhesd a hangod, ne érezd feszélyezve magad. Mennyire hallatszik amúgy át?
Az egy dolog, hogy nem ismernek, de pórul jarhatsz velük, "bosszú" zajongásokkal, csak óvatosan.
4! Bizonyos helyzetekben engem sem zavarna, de sok féle helyzet van.
Éjjel dolgozó, délelőtt alszik, kisgyerek délután, bármikor adódhat ebből kellemetlenség. Függ a szigeteléstől, hogy mennyire hallatszik át, attól is függ mennyire hangos ez az ének.
Nem kötekedni akarok és nem akarom bántani a kérdezőt, sőt senkit sem. Épp óvni akarom, sok féle szomszéd van és ilyen apróságokból is nagyon kellemetlen helyzetek adódhatnak. Nem árt óvatosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!